01.03.2013 toate
fiecare al 2-lea MB gratuit pana in toamna

Astazi, 1 martie, Orange Moldova lanseaza oferta de primavara pentru toti utilizatorii Internet Acum si Internet Acum PrePay. De acest serviciu clientii pot beneficia oriunde ar merge - acasa, in oficiu sau oras, in parc sau pe malul lacului comunicarea cu prietenii si cei dragi este la viteza inalta. Paginile preferate se incarca fara a astepta prea mult. Iar filmele si jocurile online, cu Internet de la Orange pot face parte din programul de distractie. In plus, doar acum cu abonamentele Interent Acum si cu Internet Acum PrePay fiecare al 2-lea MB este gratuit, pana in toamna.



Pentru clientii Internet Acum

Clientii care aleg abonamentele Internet Acum se bucura de:

  • cea mai mare viteza 3G+ din tara, de pana la 42 Mbps oriunde ar merge in peste 500 de localitati
  • cea mai extinsa retea 4G, cu o viteza de pana la 100Mbps cu Internet Acum in Chisinau
  • avantajul de a naviga chiar si dupa consumarea traficului din abonament
  • fiecare al 2-lea MB gratuit, pana in toamna

Oferta este valabila gratuit, la conectare la abonamentele Internet Acum sau, pentru clientii Internet Acum existenti, la achitarea unui tarif unic de 100 lei, in perioada 1 martie - 31 mai 2013. Fiecare al 2-lea MB este gratuit pana pe 31 august 2013.




Clientii Internet Acum PrePay

Serviciul Internet Acum PrePay fara abonament si plata lunara, asigura accesul la internet de viteza inalta oricand si oriunde. In plus, fiecare al 2-lea MB este gratuit, pana in toamna.

Aceasta oferta este valabila la activarea cartelei Internet Acum PrePay sau la reincarcarea contului Internet Acum PrePay existent cu o plata unica de cel putin 50 lei, in perioada 1 martie - 31 august 2013. Fiecare al 2-lea MB este gratuit la taxarea serviciului din contul Creditului Internet Acum PrePay, pana pe 31 august 2013.