01.03.2013 toate
Castiga zilnic un HTC Desire C. Orange anunta concursul "Castiga zilnic un HTC Desire C cu Orange"

Stim ca iti place muzica buna, show-urile tari si buna dispozitie. La toate acestea, Orange a adaugat un plus de calitate, originalitate si creativitate pentru ca impreuna sa avem parte de cele mai tari evenimente culturale din tara.

Special pentru finala nationala a concursului Eurovision 2013 si pentru a da un plus de culoare emotiilor acestui important eveniment, Orange desfasoara, in perioada 1 martie - 14 aprilie 2013, concursul "Castiga zilnic un HTC Desire C cu Orange".

Astfel, fiecare client Orange poate fi unul din castigatorii celor 45 de telefoane mobile HTC Desire C - un smartphone compact, usor de folosit si antrenant, cu HD Voice. Pentru aceasta, nu trebuie decat sa faci o conectare la Abonament sau Internet Acum, sau sa iti reincarci contul Pre Pay ori Abonament cu o suma de cel putin 100 lei (reincarcare unica).

Orange Moldova deja al saselea an este partenerul general al etapei nationale Eurovision. Concursurile lansate in acest context, dedicate in exclusivitate celor peste 2 milioane de clienti, au surpins mereu prin generozitate.

Urmariti cu atentie si sustineti prestatia de zile mari ale artistilor moldoveni pe TV Moldova 1. Impreuna cu partenerii nostri Moldova Agroindbank, Compania Publica Teleradio Moldova si Guvernul tarii am pregatit show-uri inedite, care vor avea loc pe 12 si 14 martie, incepand cu ora 20:00.24 de artisti, tinere talente, dar si muzicieni consacrati, se vor reuni in cursa pentru marea finala Eurovision 2013 din 16 martie. Sa decidem impreuna cine ne ve reprezenta tara in acest an la Malmo, Suedia.

Tineti pumnii pentru cel mai bun la finala nationala de pe 16 martie, incepand cu ora 20:00.

regulamentul concursului