07.03.2013 toate
Orange sustine investitiile in Republica Moldova

In perioada 5-6 martie 2013, in incinta Leogrand Hotel & Convention Center s-a desfasurat Forumul Investitional International 2013, "Invest in Moldova". Obiectivul acestui eveniment consta in sporirea fluxului de investitii in Republica Moldova prin informarea investitorilor straini despre oportunitatile investitionale existente in tara noastra, facilitarea dialogului dintre partenerii straini si companiile locale, identificarea si promovarea proiectelor investitionale si concentrarea atentiei investitorilor asupra sectoarelor specifice ale economiei nationale.
La eveniment au participat dl. Valeriu Lazar, Viceprim-ministru, dl. Tomasz Telma, Directorul regional al Corporatiei Financiare Internationale(IFC) pentru Europa si Asia Centrala, Excelenta Sa, dl. Dirk Schuebel, Ambasadorul Uniunii Europene la Chisinau, alti oficiali, oameni de afaceri, reprezentanti ai investitorilor straini si locali.
Compania Orange Moldova a participat la eveniment in calitate de sponsor si sustinator al forumului.

Daniel Neagu, Manager Vanzari Corporative Orange Moldova:"Venim in ajutorul companiilor care doresc sa initieze o afacere si sa investeasca in Republica Moldova cu solutii complexe de telecomunicatie, precum telefonia mobila, fixa, internet 4G, internet prin fibra optica, dar si servicii inovative, asa ca GPS Tracking si SMS Notificare. Suntem prezenti aici pentru a demonstra oamenilor de afaceri calitatea inalta a serviciilor Orange, de care ei se pot convinge testand personal tehnologia 4G cu ajutorul tabletelor si telefoanelor prezente la standul Orange."

Octavian Berzan, Vicedirector Executiv Organizatia de Atragere a Investitiilor si Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO): "Aducem multumiri companiei Orange, care sustine in repetate randuri actiunile organizate de MIEPO in directia dezvoltarii afacerilor in Republica Moldova, indeosebi ceea ce tine de investitii, care sunt una din prioritatile de baza ale organizatiei noastre.

La acest eveniment au fost organizate mese rotunde, in cadrul carora au fost prezentate diverse proiecte investitionale. Compania Orange Moldova a participat in calitate de partener tehnologic la proiectul Agentiei pentru Eficienta Energetica, pentru crearea bazei de date a cladirilor publice din Republica Moldova. Contributia Orange in derularea acestui proiect a fost realizata prin oferirea serviciilor internet 3G, precum si suportul activ cu echipamete necesare pentru persoanele responsabile de colectarea informatiei cu privire la efecienta energetica.
In cadrul evenimentului, participantii la forum au avut posibilitatea sa se conecteze gratuit la internet 4G prin Wi-Fi, la fel, au putut testa avantajele acestei tehnologii cu ajutorul telefoanelor si iPad-urilor 4G de la Orange.



Solutii Orange pentru Oameni de Afaceri

Comunicarea a fost intotdeauna cheia succesului intr-o afacere. De aceea, Orange ofera solutii pentru a fi in contact neintrerupt cu colegii si partenerii de afaceri. Orange Moldova vine cu solutii complexe pentru eficientizarea business-ului, precum ar fi ofertele pentru telefonie si internet mobil, internet fix si telefonie fixa, serviciile de ultima generatie - internet 4G, care va ofera rapiditate in toate, confort in accesare si utilizare.

Toata gama de servicii pentru comunicarea in afaceri va este oferita de catre un singur furnizor, ceea ce este foarte comod si eficient.



Internet 4G

Ce este 4G si care sunt avantajele acestei tehnologii?
4G inseamna rapiditate in toate, confort in accesare si utilizare, plus o experienta variata si impresionanta de utilizare a Internetului:

  • accesarea unui continut bogat, cu grafica impresionanta
  • descarcarea rapida a fisierelor voluminoase( fotografii, clipuri video HD si chiar 3D)
  • vizionarea TV in direct in HD, si chiar in 3D
  • accesarea jocurilor interactive online pentru a juca cu prietenii din intreaga lume
  • 4G permite, de asemenea, automatizarea operatiunilor efectuate la distanta, cum ar fi actiunile teleghidate fara fir, in toate domeniile, inclusiv in medicina.

Abonamentele 4G
Descoperiti posibilitatile exceptionale oferite de Internet cu abonamentele Internet Acum 4G, cu tarif inclus si pret avantajos:

  • Internet Acum 4G 250lei - 30GB
  • Internet Acum 4G 300lei - 50GB

Care este viteza de navigare in Internet?
Viteza 4G, pentru Orange Moldova, este de pana la 100 Mbps Download si de pana la 50 Mbps Upload. Viteza reala de acces la internet variaza in functie de tipul echipamentului utilizat, locul si timpul de utilizare a serviciului si nivelul de incarcare a retelei.

Cum pot avea acces la reteaua 4G?
Pentru a avea acces la reteaua 4G este necesar:

  • sa fii localizat in reteaua 4G
  • sa ai un dispozitiv compatibil 4G (LTE)
  • sa ai SIM special - USIM. Schimbul de SIM in USIM este posibil la unul din magazinele directe Orange sau la parteneri.



Servicii internet fix prin fibra optica pentru afacerile mici si mijlocii

Acum, avantajele Internetului fix de la Orange devin accesibile si pentru firmele mici si mijlocii cu noi abonamente in principalele orase ale tarii.

Puteti alege intre pachetele Internet Pro 500 si Internet Pro 500 Trafic. Cu fiecare abonament nou, cu o durata minima a contractului de 24 luni, primiti cadou conectare gratuita si Wi-Fi router. Iar daca detineti si abonament de telefonie mobila de la Orange, primiti in plus un bonus de 2000 de lei, care poate fi utilizat pentru procurarea telefoanelor, a tabletelor si accesoriilor in unul din magazinele Orange. Conectati-va acum la Internet prin fibra optica de la Orange ca sa beneficiati de oferta cat mai mult timp.

Dupa o expertiza profesionista a infrastructurii din oficiul dumneavoastra, tinand cont de specificul activitatii, va vom prezenta oferta potrivita pentru afacerea dumneavoastra, care va valorifica la maxim posibilitatea de a economisi.

Pentru mai multe informatii, apelati Serviciul Clienti Corporativi la numarul 700 de pe telefonul mobil Orange sau 022 977700 de pe un telefon fix.