20.05.2008 toate
Orange si fotbalul

Orange si Federatia Moldovei de Fotbal (FMF) vor sustine impreuna sportul preferat al moldovenilor - fotbalul.

lucrurile bune continua pentru suporterii adevarati

La 20 mai, ora 20:00 pe stadionul Zimbru din Chisinau va avea loc Finala Cupei Moldovei la fotbal intre echipele FC Nistru Otaci si FC Sheriff.

1000 de bilete gratuite

In calitate de partener oficial al FMF, Orange a oferit suporterilor 1000 de bilete gratuite la Finala Cupei Moldovei, iar jucatorii vor primi in dar mingi profesionale de fotbal. In perioada 17-19 mai suporterii care au cumparat bilete la meci au avut sansa sa primeasca un bilet gratuit, spunand casierului parola „Orange Fotbal”.

Cupa Finala Live direct pe telefonul mobil

Suporterii care doresc sa fie prezenti la marele eveniment sunt invitati pe stadionul Zimbru. Iar pentru cei care nu au aceasta posibilitate, Orange va transmite meciul, pentru prima oara in Moldova, in direct pe telefonul mobil si in Internet. Pentru a vedea jocul in direct, utilizatorii Orange pot intra pe portalul Orange World, sau accesa pagina http://fotbal.orange.md.

Expertul in fotbal din partea companiei Orange va comenta jocul in direct pe blogul sau. Toti doritorii vor putea intra pe blog in timpul jocului si reinnoi pagina pentru a fi la curent cu cele mai recente comentarii si cele mai palpitante momente ale meciului. Pentru a citi comentariile expertului, suporterii pot accesa paginile www.fotbal.orange.md, www.orangeblog.md, sau pot intra pe portalul Orange World de pe telefonul mobil (http://wap.orange.md), alegand Orange Blog pe pagina de start.

comunicare in stil fotbalistic

Dupa incheierea jocului, iubitorii de fotbal pot impartasi cele mai impresionante momente cu prietenii pe blog sau pe paginile WEB si WAP. Tot aici ei vor putea afla ultimele noutati fotbalistice, citi interviuri si comentarii ale meciului si sa descarce imagini si inregistrari video ale meciului.

Iar pentru a participa la discutii aprige despre fotbal si a afla parerea altor suporteri, utilizatorii Orange vor putea intra pe Chat, expediind SMS la numarul scurt 2428.

Orange si fotbalul: un parteneriat de succes

Implicarea Orange in activitati fotbalistice constituie o cooperare de succes, bazata pe astfel de valori ca spirit de echipa, convivialitate si dinamism.

In diverse colturi ale lumii Orange participa in continuu la dezvoltarea fotbalului. Compania sponsorizeaza echipe nationale din diferite tari, campionate sau chiar jucatori ca Zinedine Zidane, Didier Drogba etc. Acum, de acest suport va beneficia si fotbalul din Moldova.

Pana in prezent, compania Orange in Moldova a animat si alte evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004 si Campionatul Lumii 2006. In plus, deja al doilea an consecutiv, Orange ofera suport in desfasurarea Cupei Liceelor la Fotbal „Gura Cainarului”, competitie organizata de Jurnal de Chisinau.

In afara de Cupa Nationala a Moldovei, anul 2008 va intruni astfel de evenimente importante din lumea fotbalului, precum Euro 2008 in Elvetia si Austria si inceputul jocurilor de calificare pentru Campionatul Mondial 2010.