02.04.2013 toate
Orange Moldova alaturi de participantii editiei din acest an ai Moldova Dance Festival

Pe 13-14 aprilie, la Chisinau va avea loc Festivalul International de Dans Sportiv. Orange Moldova este partenerul general al evenimentului. Circa 1000 de perechi din 70 de tari se vor intrece in cadrul concursului Moldova Dance Festival 2013. Cei mai mici participanti au doar 3 anisori.

Andrei Andronic, campionul Moldovei la dans latino-american, categoria profesionisti: "Profesionalismul perechilor noastre creste an de an, dar din pacate, nu toti isi pot permite sa participe, sa fie martorii unor campionate internationale. Pentru ca are loc la noi in tara, cred ca dansatorii nostri, tanara generatie vor putea invata multe de la cei mai experimentati".

Mickael Faure, director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: "Orange mereu surprinde prin initiativele sale. Prin sustinerea acestui festival ne propunem dezvoltarea programului nostru de sponsorizari. Acest eveniment este important in contextul promovarii talentelor noastre la nivel international. Este bine cunoscut faptul ca arta si cultura sunt cei mai buni ambasadori ai unei tari" .

Maxim Condratiev, Vicepresedintele Asociatiei de Dans Sportiv: "In fiecare an bucuram spectatorii cu evolutia dansatorilor renumiti. In acest an, vor evolua Arunas Bizokas si Katiusha Demidova din SUA. Ei vor arata un show de exceptie din 5 dansuri. Vrem sa multumim partenerilor si sponsorilor, in special companiei Orange pentru sustinerea multipla acordata in dezvoltarea festivalului si sustinerea tinerelor talente, dar si a perechilor care au deja un nume mare".

Prin implicarea sa, Compania Orange Moldova demonstreaza o data in plus ca sustine tinerele talente din Moldova, oferindu-le totodata, posibilitatea de a se promova atat in tara, cat si peste hotarele ei.