18.04.2013 toate
Orange Music White Night – editia a IV-a

Vineri, 19 aprilie, in pavilionul Nr.2 Moldexpo din Chisinau, compania Orange va organiza, pentru a patra oara consecutiv, cel mai luminos eveniment muzical din tara - Orange Music White Night. Astfel, Orange va deschide sezonul de primavara impreuna cu un headliner de exceptie – Mat Zo – tanarul DJ, care a devenit un fenomen al muzicii electronice.

Alaturi de Mat Zo, la Orange Music White Night isi vor mixa seturile si artisti autohtoni, precum: Biotones, Vladique, Jenya Solid si Serge Kino.

Si de aceasta data, Orange a pregatit surprize placute pentru doritorii de a participa la acest eveniment muzical inedit. Toti cei care vor veni la eveniment in alb vor avea ocazia sa testeze noul smartphone HTC ONE.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: “Orange Music White Night este un eveniment muzical important si asteptat, deoarece a devenit deja o traditie pentru locuitorii capitalei, dar si ai intregii tari. Toti deja cunosc ca cei ce-si doresc sa petreaca o seara incendiara pe 19 aprilie trebuie sa respecte un dress code si anume – tinute de culoare alba. Prin sustinerea acestui eveniment, a cata oara, Orange isi reconfirma statutul sau de sustinator al valorilor muzicale internationale.”

inovatie in numele muzicii
In acest an, pentru prima data in Moldova, va fi proiectata o scena de 12 metri care va fi animata prin intermediul tehnologiei Projection Mapping. Scena se numeste White Noise Stage Mapping si a fost creata special pentru acest eveniment.

Proiectul de amenajare a scenei a fost dezvoltat de catre organizatori si este un motiv de mandrie pentru intreaga echipa. Conform traditiei, pentru organizarea show-ului vor fi utilizate cele mai performante echipamente si cel mai puternic sunet din Moldova.

cel mai solicitat eveniment muzical autohton
Orange Music White Night este cel mai solicitat eveniment muzical autohton, ceea ce este confirmat si de faptul ca deja toate biletele au fost vandute inca pe 13 aprilie curent. Fiind disponibile incepand cu 22 martie, acestea au putut fi procurate:

  • la terminalele de plata electronica OSMP / QIWI prin intermediul serviciului EZ Ticket;
  • in magazinul Orange din centrul comercial MallDova, etajul 3;
  • la Orange Studio (str. Mihai Eminescu 60).

Cei care la procurarea biletelor au prezentat telefoanele mobile Orange, au primit reduceri considerabile. Iar cei care au fost activi pe pagina Orange de pe Facebook, au castigat bilete gratuite la eveniment.

Informatii suplimentare despre eveniment pot fi aflate la numarul de telefon: 068 500 707.

Organizatorul evenimentului - NRG Events, simbol al calitatii in industria de evenimente din Moldova.

 

Despre artisti

Mat Zo:
Matan Zohar s-a nascut in aprilie 1990, la Londra.

Aflandu-se in Londra - citadela muzicii electronice, Mat nu avea cum sa nu fie influentat de viata cluburilor de noapte. Impresionat de creatiile formatiilor Daft Punk si Chemical Brothers, Matan Zohar a inteles ca vrea sa se dedice crearii muzicii electronice si sa devina DJ. Primele rezultate au aparut in anul 2006, cand tanarul artist de numai 16 ani, care producea progressive de calitate, a fost observat de renumitii Andy Moor si Markus Schulz.

Indata dupa debutul sau au urmat un sir de lansari de succes la label-urile AVA Recordings si Anjunabeats. Creatia lui Matan a inceput sa se bucure de suportul multor personalitati ale muzicii electronice precum Ferry Corsten, Markus Schulz, Andy Moor, Mike Shiver si Armin Van Buuren.

De atunci, tanarul DJ incepe sa calatoreasca in toata lumea, fiind inclus in line-up-urile celor mai renumite festivaluri de muzica trance, unde reuseste cu usurinta sa innebuneasca publicul cu performntele sale.

Deja in 2010 debuteaza in cunoscutul top “DJ Mag Top 100 DJs” fiind pe locul 66, iar Above Beyond, Lange si Daniel Kandi il clasifica drept cel mai promitator producator al anului.

Biotones
Un proiect deosebit, care nu se limiteaza la genuri si sunete experimentale si care a reusit sa se remarce in seturile celor mai buni Dj din lume. Baietii castiga rapid popularitate in tara si in strainatate, iar pe 19 aprilie muzica lor va decora perfect evenimentul.

Vladique
DJ si muzician, care reuseste cu iscusinta sa mixeze diferite stiluri muzicale, de la Tech House, House, Deep House, Progressive House pana la New Rave si Future Garage.
De fiecare data puteti auzi in seturile lui ceva deosebit, si nu neaparat in format, insa mereu la tema.

Jenya Solid
Membrul si generatorul de idei al echipei NRG, sound producer-ul si DJ-ul care nu se teme sa experimenteze si sa-si impartaseasca secretele cu cei incepatori. Seturile lui impresioneaza si acumuleaza mii de vizualizari dupa ce sunt auzite la diverse evenimente.

Serge Kino
Unul dintre cei mai importanti Dubstep Dj din tara si unicul care promoveaza Trap-ul ca o directie muzicala in Republica Moldova.