22.04.2013 toate
Telefonul revolutionar HTC ONE la Orange Music White Night

La Chisinau, a avut loc cel de-al patrulea eveniment Orange Music White Night, sustinut de Orange Moldova. Considerat a fi cel mai luminos si mai asteptat show muzical din tara, Orange Music White Night nu a lasat indiferent pe nimeni, nici la editia din acest an. Sute de tineri imbracati in alb au invadat pavilionul de la Moldexpo si s-au distrat pe ritmurile dj-ului Mat Zo, care a devenit un fenomen al muzicii electronice.

Atmosfera incendiara a fost complementata de o scena de 12 metri, care a fost animata prin intermediul tehnologiilor de ultima generatie. Scena, denumita White Noise Stage Mapping, a fost creata special pentru acest eveniment. Totodata, organizatorii show-ului au pus la dispozitia publicului cele mai performante echipamente si cel mai puternic sunet din Moldova.

In aceasta seara, compania Orange este mandra sa prezinte cea de-a patra editie Orange Music White Night. In cadrul acestui eveniment, noi avem ocazia sa sustinem cel mai bun artist international in materie de muzica electronica - binecunoscutul DJ Mat Zo. De asemenea, vor fi si cativa dj autohtoni, care de asemenea sunt destul de buni, inclusiv Jenya Solid. Sunt extrem de fericit deoarece lansam noul smartphone HTC ONE. Este un telefon foarte bun, care va fi in curand accesibil in magazinele Orange din tara. Acest smartphone incorporeaza atat tehnologia HD Voice , care ofera cea mai buna calitate a sunetului, cat si tehnologia 4G”, a mentionat Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova.

Toti cei prezenti la evenimentul muzical au avut ocazia sa testeze noul telefon HTC ONE, unul revolutionar in materie de smartphonuri. „Suntem foarte mandri ca am fost alesi ca parteneri Orange Moldova, liderul comunicatiilor pe piata din Republica Moldova, pentru acest eveniment absolut incendiar. Suntem foarte mandri sa prezentam un model absolut inovator, care va schimba in mod sigur perceptia asupra utilizarii unui smartphone. Este un device absolut revolutionar, care aduce mai mult de 300 de inovatii fata de modelul precedent. Sunt trei caracteristici principale si, cu acesta ocazie, ii invitam pe toti cei interesati si prezenti in aceasta seara, si toti clientii Orange, sa descopere un nivel adus de HTC. Acest telefon este prezentat in premiera in Republica Moldova, suntem mandri de acest parteneriat pentru ca e vorba de doi lideri in materie de inovatie si in tehnologie”, a subliniat Mihai Nodea, manager de tara HTC Moldova si Romania.

Cei care au savurat cel mai mult acest eveniment sunt tinerii care au dansat si s-au distrat pana in zori pe cele mai tari mix-uri. Pe langa Mat Zo, la Orange Music White Night au mixat seturile si artisti autohtoni, precum: Biotones, Vladique, Jenya Solid si Serge Kino.

Publicul a ramas incantat de petrecerea organizata la cel mai inalt nivel de Orange Moldova si abia asteapta un nou eveniment de super clasa, White Night.