24.04.2013 toate
La Orange, dorintele prind forma

2013 este un an semnificativ pentru Orange care marcheaza doua aniversari - 15 ani de la lansarea pe piata a primului operator de telefonie mobila din Moldova si 6 ani din momentul istoric - trecerea sub umbrela brandului Orange.



Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: ”Maine, 25 aprilie, este o aniversare de familie. Toate succesele noastre se datoreaza celei mai mari familii din Moldova, adica celor peste doua milioane 300 de mii de clienti si echipei Orange Moldova.

O sa mentionez doar cele mai importante realizari si premiere grandioase care fac parte din portofoliu nostru comun incepand cu anul 2007, anul in care am devenit Orange:

  • 2008 - reteaua 3G+si serviciul Internet Acum cu cel mai mare numar de utilizatori
  • 2009- in premiera mondiala HD voice
  • 2010- Abonamentele Pantera, Fluture Delfin pentru clientii Abonament
  • 2011- Magic Zone pentru clientii PrePay
  • 2012- Internet la viteza luminii cu cea mai extinsa retea 4G, HD voice International, Internet Acum PrePay 

 Astfel, din 25 aprilie 2013, la solicitarea clientilor, Orange Moldova readuce primul apel de dimineata gratuit si extinde familia Abonament cu un nou tip, care vine sa completeze cele trei abonamente existente: Delfin, Pantera si Fluture”.

Deci, pentru toti clientii Abonament, diminetile, vara intreaga, vor incepe cu vesti bune, deoarece primul apel in retea, efectuat in intervalul 6:00 – 12.00, este iarasi gratuit. Oferta poate fi activata prin apel la numarul 800, direct de pe telefonul mobil.

Primul apel gratuit este disponibil pentru toti cei care deja au ales un abonament Orange sau care vor alege unul din cele 4 abonamente disponibile.

Abonament Delfin – numai bun pentru vorbit
Abonamentele Delfin sunt create pentru discutii lungi si placute, pentru ca includ multe minute atat pentru apelurile in retea, cat si pentru orice destinatie nationala sau internationala, SMS si MMS.

Abonament Pantera - perfect pentru apeluri internationale
Abonamentele Pantera sunt destinate clientilor care suna frecvent peste hotare, deoarece includ reducere de 25% la fiecare apel catre primele 4 Zone Internationale. Mai mult, creditul inclus poate fi utilizat pentru orice tip de comunicare atat in tara cat si in afara ei. Iar traficul Internet inclus gratuit permite clientilor sa descopere internetul de pe telefon.

Abonament Fluture -  destinat clientilor care doresc sa beneficieze de avantajele Abonament pentru o plata lunara mica, si in acelasi timp, doresc sa tina sub control costurile.
 
Si noul Abonament Balena – cel mai mare pentru navigare.

Acest abonament include trafic Internet pentru navigare in voie, multe minute pentru convorbiri si SMS gratuite:

Noul Abonament este destinat clientilor, care nu-si imagineaza viata fara smartphone. Cu Balena clientii au parte de libertate in comunicare si de posibilitatea de a savura din plin experienta de navigare la viteza 4G direct de pe telefonul mobil. Aceasta posibilitate este oferita de noul smartphone-uri HTC One, care, in curand, va putea fi gasit in magazinele Orange.

 

Telefoane cool de la Orange
3 smartphone-uri de top

Orange ofera tot ce este mai bun in materie de smartphone-uri de la Samsung, Nokia si HTC. Dupa ce la White Night clientii au avut ocazia exclusiva de a testa noul HTC One 4G, alte 2 telefoane de top sunt lansate in premiera de Orange Moldova: Samsung Galaxy S4 si Nokia Lumia 920. Toate aceste modele vor fi in curand disponibile in magazinele Orange.

 

De asemenea, Orange a pregatit o oferta exclusiva pentru clientii corporativi, disponibila cu noul Abonament Balena. Aceasta presupune reduceri considerabile la cele mai in voga smartphone-uri.


smartphoane accesibile pentru toti la Abonament

Toti clientii existenti Abonament, cat si cei noi, acum se pot bucura de toate avantajele pe care le poate oferi un smartphone: navigare pe Internet, utilizarea intensa a retelelor de socializare, muzica, tv direct pe mobil si multe altele. Si toate acestea cu smartphone-urile disponibile in rate cu “avans 0 lei”.

 

Oferte generoase pentru clientii noi

La Abonament, clientii noi se bucura si de o oferta generoasa. Ei primesc 10 ore gratuit lunar timp de un an sau 500 de SMS si 500 de MB, iar din 1 mai clientii noi PrePay primesc 2,000 de minute pentru a apela in retea doua numere favorite timp de un an.

 

Orange Internet Acum
Orange Domino 4G - internet prin Wi-Fi pentru toate

Pentru toti utilizatorii Internet Acum, din 25 aprilie Orange lanseaza Orange Domino 4G. Cu acest modem performant toate lucrurile din casa prind viata. Aceasta boxa fara fir poate fi utilizata oriunde, ceea ce ofera acces la Wi-Fi cu Internet Acum 4G la viteza luminii pentru toate - smartphone, laptop sau tableta.

...plus, nopti nelimitate pentru totdeauna

Vesti bune pentru toti clientii Internet Acum 4G. Cu acest serviciu Noptile pe net devin nelimitate. De la 00:00-08:00 clientii pot descarca tot ce doresc si au posibilitatea sa petreaca nopti vesele cu prietenii online.

 

 

  • poate fi conectat la tableta, laptop, smartphone-uri sau alte dispozitive Wi-Fi
  • suporta pana la 10 dispozitive Wi-Fi conectate simultan
  • baterie: 10 ore in regim activ si 500 ore in regim de asteptare

Pret promotional de la 99/299 lei.


navigati gratuit de pe smartphone-uri cu fiecare abonament Internet Acum

Acum cu smartphone-urile de la Orange toate sunt la indemana - foto, video, harta, aplicatii - fara a purta prea multe in geanta.

Iar mai nou, clientii mai beneficiaza de ceva util pentru telefonul inteligent.

Asadar, toti clientii la Internet Acum, beneficiaza in plus la traficul pentru computer sau laptop, la conectare la serviciile de voce Abonament, de trafic aditional pentru navigare de pe smartphone, complet gratuit.

Clientii care deja sunt conectati la ambele servicii, pot solicita activarea optiunii Internet mobil pentru telefon, oricand in magazinele Orange sau prin apel la Serviciul Clienti.

Volumul de trafic lunar gratuit pentru smartphone-uri depinde de abonamentul Internet Acum ales.

 

Orange si Zdob&Zdub prezinta "Moldovenii s-au nascut"

Astfel, doua concerte grandioase, care vor prezenta noul album vor avea loc la Chisinau si Balti.

  • Chisinau - 21 mai, ora 19.00, la Teatrul "Eugen Ionescu"
  • Balti - 22 mai, de Ziua orasului, ora 18.00, in Piata "Vasile Alecsandri"

Va asteptam cu drag!