01.05.2013 toate
2000 minute cu cei mai buni prieteni la conectare la PrePay

E placut cand ai un prieten bun. Iar cand ai doi e si mai vesel. De aceea, acum la conectare la PrePay primiti 2000 de minute ca sa impartasiti, in fiecare zi, clipe frumoase alaturi de 2 prieteni dragi.

Alegeti numerele Orange ale celor 2 prieteni, activati oferta si vorbiti gratuit un an intreg. Sunati 100 apoi 0 sau accesati „contul meu” Orange PrePay.

Pentru a verifica minutele gratuite disponibile puteti oricand forma *133# .

Oferta valabila la activare in perioada 1 mai – 31 iulie 2013, cu exceptia clientilor transferati de la Abonament. 2000 minute gratuite cu 2 numere Orange se acorda timp de 1 an, cate 167 minute lunar, la reincarcarea contului Orange PrePay cu cel putin 30 lei lunar. Minutele gratuite sunt valabile 30 zile si nu pot fi utilizate in Roaming. Numerele alese pot fi modificate gratuit, de 5 ori timp de 1 an, prin apel la 100 apoi 0 sau accesand „contul meu” Orange PrePay.

 

+ planul tarifar Optim ca vorbiti si economisiti

Ne place sa stim ca va este bine cu noi. De aceea, la PrePay din prima zi comunicati asa cum va place, economisiti si primiti cadouri, cu planul tarifar Optim:

  • apeluri mai ieftine in orice directie din tara
  • 3 bonusuri la alegere, la reincarcare: 50 minute in retea, in weekend sau 25 minute in retea, la orice ora sau 25 MB + 25 SMS nationale
  • 50% reducere la apeluri cu 3 Numere Preferate Orange
  • pana la 40% reducere la apeluri peste hotare cu Optiunile Strainatate

iar dupa 6 luni la PrePay:

  • doar 60 bani pentru apelul intreg cu Numar Magic
  • minute, SMS si internet – toate gratuit cu Puncte PrePay.

Pentru a activa planul tarifar Optim si a alege bonusul la reincarcare – formati *100*2# sau accesati „contul meu” Orange PrePay.
La activarea numarului nou PrePay planul tarifar Optim este selectat automat.