29.04.2013 toate
Orange Moldova prezinta in premiera 2 modele de top - Nokia-Lumia 820 si 920

Orange Moldova a lansat cele mai performante smartphone-uri de la Nokia - Nokia Lumia 820 si Nokia Lumia 920 cu Windows 8 si incarcare wireless. Evenimentul a avut loc in incinta magazinului partener Orange, amplasat in centrul comercial Grand Hall.

Clientii corporativi au avut posibilitatea sa testeze posibilitatile oferite de cele mai inovative smartphone-uri din lume - Lumia 820 si 920. Acestea sunt dotate cu cel mai nou si performant sistem de operare Window 8, care poate fi oricind transformat intr-un desktop, facilitind munca de birou - o alegere buna pentru toti utilizatorii care sunt obisnuiti cu interfata computerului.

Daniel Neagu, Manager Vinzari Corporative: ”Suntem foarte mindri ca Orange Moldova, in parteneriat cu compania Nokia, prezinta astazi cele mai inovative smartphone-uri Nokia Lumia 820 si 920, create pefect pentru munca de oficiu. Atat Nokia Lumia 820 cat si Nokia Lumia 920 sunt dotate cu tehnologia HD Voice care permite o calitate perfecta a sunetului atunci cand comunicati cu partenerii dumneavoastra sau rudele si ofera un sistem operational perfect pentru a utiliza internetul".

Cornel Patras-reprezentant Nokia:”Ne face o deosebita placere ca, in parteneriat cu Orange Moldova, sa prezentam astazi 2 modele de top Nokia Lumia, care au cucerit lumea prin functiile si posibilitatile inovative pe care le au. Sunt primele telefoane Nokia care utilizeaza sistemul de operare Windows Phone 8, perfecte pentru a lucra oriunde va aflati, la fel de comod ca in birou.‘’

La evenimentul de lansare au fost prezenti mai multi clienti Orange, care s-au aratat impresionati de calitatile ce le ofera noile telefoane Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820.

Telefoanele Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820 sunt disponibile in toata reteaua de vanzare Orange Moldova. De asemenea, pentru clientii business, compania vine cu o oferta unica pana in 30 iunie curent.

Nokia Lumia 920 – perfect pentru o afacere de succes

  • Ecranul PureMotion HD+ ajusteaza luminozitatea si culorile in functie de mediul ambiant, poate fi controlat si cu unghiile sau cu degetele prin manusi groase.
  • Windows Phone 8
  • Camera PureView - stabilizarea imaginilor video si calitatea ridicata a imaginii in conditii de luminozitate redusa sunt cele mai mari atuuri ale camerei puternice ce utilizeaza o lentila Carl Zeiss.
  • Incarcare wireless - se poate incarca wireless prin tehnologia Qi, asa ca nu mai este nevoie sa conectam telefonul la incarcator, insa trebuie sa il asezam peste acesta. Inventia respectiva se bazeaza pe inductie magnetica si functioneaza pe o distanta de pina la 4 cm.
  • Nokia Maps
  • Varietatea cromatica - un produs Nokia cu carcase in mai multe culori, de la rosu aprins, galben, alb, magenta bazandu-se pe o constructie cu policarbonat stralucitor, si pana la modelul de culoare neagra, avand carcasa mata.

 

Oferta de telefoane Nokia
Tehnologiile avanseaza rapid. La fel si afacerile

O afacere de succes inseamna operativitate, viteza si rapiditate in luarea deciziilor. Pentru a face fata acestor provocari Orange pune la dispozitie colectia de telefoane Nokia. Practice, avansate si functionale, ele constituie un mijloc de comunicare perfect pentru angajatii din sfera businessului. Aplicatiile performante cu care sunt dotate contribuie la facilitarea afacerilor.

Aceste telefoane ofera un avantaj in plus – durata lunga de viata a bateriei, ceea ce asigura mai multa siguranta angajatilor si le permite sa fie mereu disponibili la telefon.

Detalii despre oferta gasiti aici

Dublu trafic Internet Mobil, timp de 1 an la procurarea unui telefon

Un telefon performant merita sa fie exploatat la maximum. De aceea, acum la Abonament, cu fiecare telefon ales impreuna cu o optiune Internet Mobil, clientul se bucura timp de un an intreg de dublu trafic in fiecare luna.

Oferta este disponibila in limita stocului pentru clientii persoane juridice, pana la data de 30.06.2013.

La procurarea telefonului la prett special perioada contractuala este de 18 luni. Telefonul Nokia Lumia 820 cu achitare in rate cu avans 0 lei este disponibil doar clientilor care au cel putin 1 an vechime in reteaua Orange, inclusiv la PrePay. Dublu trafic este oferit cu optiunile Internet Mobil, timp de 1 an, la procurarea telefonului, cu exceptia Nokia 100.