03.05.2013 toate
45 de cadouri pentru castigatorii concursului "Reincarca si Castiga"

Compania Orange si-a premiat cei mai fideli abonati, castigatori ai concursului "Reincarca si castiga." 45 dintre clientii care si-au suplinit valoarea contului cu cel putin 100 de lei in perioada 1 martie - 14 aprilie au beneficiat de cadouri de la Orange.

Galina, castigatoare: "M-am bucurat foarte mult cand m-au telefonat si iata-ma astazi aici. Multumesc mult companiei Orange. Eu sunt foarte multumita. Compania Orange ofera avantaje precum bonusuri, duminica dimineata poti suna mai mult, dar plati mai putin si, in genere, gratuit."

Andrei Cazacenco, castigator: «M-au surprins. Am fost telefonat si mi-au spus ca am castigat. Eu m-am gandit ca e vorba de o farsa, insa s-a dovedit a fi contrariul. Sunt foarte fericit. "

Selectati electronic, in mod aleatoriu, castigatorii au fost desemnati zilnic. Fiecare din cei 45 de castigatori s-au ales cu cate un telefon mobil. Este vorba de noul smartphone HTC Desire, un telefon compact, usor de folosit, cu HD Voice, care poate fi gasit in toate magazinele Orange.

Concursul "Reincarca si castiga" a fost dedicat etapei nationale a competitiei Eurovision, la care Orange este partener general. Promotiile lansate in acest context surprind prin generozitate si sunt dedicate in exclusivitate celor peste 2 milioane de clienti Orange.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare: "In fiecare an, sustinand etapa nationala a concursului Eurovision, ne gindim sa oferim ceva special clientilor nostri fideli. Prin organizarea concursului „Reincarca si Castiga”, le-am oferit posibilitatea de a castiga telefoane performante.

Pentru Orange Moldova, etapa nationala a celui mai important eveniment muzical din tara inseamna si suport oferit tinerelor talente. Prin ceea ce facem incercam sa surprindem placut clientii nostri, care sunt alaturi de noi".

Este de mentionat faptul ca Orange Moldova este partener al etapei nationale a concursului Eurovision pentru al saselea an consecutiv. Anul acesta, tara noastra va fi reprezentata pe scena de la Malmo de Aliona Moon, prestatia careia este de asemenea sustinuta de Orange.