14.05.2007 toate

Orange pentru toata tara

In seara zilei de 12 mai, Compania Orange a invitat toata tara la un concert de zile mari in centrul capitalei. Primul operator de telefonie mobila a marcat trecerea Voxtel si Tempo sub brandul international Orange impreuna cu unele din cele mai renumite vedete locale si internationale - Pavel Stratan, Goran Bregovici si Steve Edwards. Starurile au evoluat in fata unui public de mai mult de 30 de mii de persoane care in pofida timpului ploios au ramas in piata pana la miez de noapte.

"Dinozaurul" rokului balcanic Goran Bregovici a fost prezentat printru-un recital muzical interpretat de solistul trupei moldovenesti "Zdob si Zdub" Roman Iagupov. Bregovici din start a coplesit multimea cu muzica sa extraordinara, profunda, si foarte aproape de destinul poporului nostru.

Marea de umbrele a ramas nemiscata pana in momentul cand a rasunat melodia finala interpretata de Bregovici "Kalashnikov".

Imediat dupa aceasta, pe o alta scena amplasata in centrul Pietei Marii Adunari Nationale a inceput un show inedit. Spatiul s-a transformat intr-un univers al emotiei si multimea a inceput sa danseze sub hitul "World, hold on" interpretat de Steve Edwards.

Evenimentul a luat sfarsit cu retransmiterea finalului concursului Eurovizion, si in special cu evoluarea interpretei Natalia Barbu.

Lansarea brandului Orange va fi marcata si in cele mai mari orase ale tarii printr-un turneu al lui Pavel Stratan. Acesta va incepe miine 15 mai la Soroca. Dupa aceasta vor urma concerte sustinute la Balti, in data de 16 mai, la Ungheni in data de 17 mai si la Cahul in data de 18 mai.

Foto: