22.05.2013 toate
Concert incendiar Zdob si Zdub, cadou de la Orange pentru toti moldovenii

Ieri la Chisinau, iar astazi la Balti, cei mai iubiti artisti ai neamului, Zdob si Zdub, au incins sute de fani in dans la concertul de lansare in Moldova a celui de-al saptelea album. Marele show "Moldovenii s-au nascut" este un cadou oferit cu drag de catre Orange, cu ocazia dublei aniversari a companiei, tuturor celor de acasa si de peste hotare, fiind primul concert transmis in direct online, pe orange.md.

"Unde joaca moldovenii, acolo pamantul geme" cantau Zdubii ieri, 22 martie, pe scena teatrului "Eugen Ionesco" iar in sala sute de fani adunati confirmau acest lucru prin dansuri incendiare.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Dedicam concertele de la Chisinau si Balti celor peste doua milioane si jumatate de clienti Orange cu ocazia aniversarii duble - 15 ani de la lansarea serviciilor de telefonie mobila in Moldova si 6 ani din momentul de cand am devenit parte a brandului international Orange. Am ales sa sarbatorim impreuna cu Zdob si Zdub, o formatie draga inimilor tuturor moldovenilor, ca urmare a unei colaborari frumoase incepute inca din 2001, la care tinem foarte mult. Ideea "Moldovenii s-au nascut" ne reprezinta in totalitate, deoarece tot ce facem sub brandul Orange este din suflet, pentru toti locuitorii tarii."

In pantaloni de training, ca de obicei, vesta si palarie in loc de traditionala caciula moldoveneasca, solistul formatiei, Roman Iagupov, a ridicat publicul in picioare chiar de la prima piesa. Cu "Dunarea", "Trece Vremea Omului", "So lucky", "Om cu Inima de Lemn", dar si piese din vechiul si renumitul deja hardcore moldovenesc, Zdubii au tinut piept fanilor aprinsi pe parcursul a 2 ore incheiate. Concluzia - noul album le-a venit pe plac moldovenilor si eforturile formatiei au fost rasplatite din plin.

Roman Iagupov, solistul formatiei Zdob si Zdub: "Ne-a fost greu sa scoatem la capat acest album, in asa fel ca sa fim multumiti de rezultatul final. Traiam la Chisinau, lucram la Berlin, inregistram, reinregistram, adaugam, stergeam, ca orice artist, de altfel.

Reactia de care am avut parte din partea publicului de la Chisinau ne-a umplut insa de o energie de nedescris. Si tinem mult sa pastram acest ritm si azi, la Balti. "

Cel de-al 7-lea CD din repertoriul trupei contine 13 piese, plus 2 bonus-track. Cliplul piesei "Moldovenii s-au nascut" este difuzat deja pe toate posturile muzicale din Romania si Moldova.

Astazi, 22 mai, de Ziua Orasului Balti, Zdubii vor sustine inca un concert live. In cadrul evenimentului de la Balti, va fi lansata in premiera pentru capitala de nord a tarii reteaua 4G de la Orange, prin care compania isi reconfirma statutul de lider 4G. Serviciile Internet Acum 4G sunt deja disponibile pentru toti locuitorii din Chisinau. Iar acum si pentru fiecare de la Balti.