23.05.2013 toate
Internet la viteza luminii in Balti. Orange a lansat impreuna cu Zdob si Zdub 4G in orasul Balti!

Surprize de proportii pentru locuitorii orasului Balti. Chiar in ziua hramului, Orange Moldova a lansat, in premiera absoluta pentru locuitorii capitalei de nord, Internet Acum 4G la viteza luminii, reconfirmand statutul sau de lider necontestat 4G.Locuitorii si oaspetii orasului Balti vor putea naviga pe internet fara fir, la viteza de pina la 100 de Mb pe secunda.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Sunt mandra de faptul ca astazi, impreuna, marcam lansarea comerciala de catre Orange Moldova a serviciilor 4G pentru locuitorii orasuluiBalti!Tot ce facem, facem cu scopul de a aduce cele mai interesante si utile inovatii pentru toti locuitorii tarii. Aceste inovatii ne schimba viata in fiecare zi. Astazi, impreuna cu lansarea serviciului 4G de la Orange, aducem o noua etapa in dezvoltarea serviciului Internet Acum, care a devenit foarte popular”.

Sergiu Postica, Director Strategie si Dezvoltare a Afacerii Orange Moldova: "Echipa expertilor din Moldova este recunoscuta in toate tarile de prezenta Orange din lume pentru faptul ca, impreuna cu specialistii laboratoarelor Orange, au reusit sa implementeze cu succes cele mai avansate tehnologii, la cele mai inalte standarde de performanta si calitate. Orange Moldova dispune de una din cele mai performante retele 3G, iar acum, dupa lansarea cu succes a tehnologiei 4G cu cea mai mare arie de acoperire in municipiul Chisinau, este prezenta si in municipiul Balti. Prin aceste actiuni Orange isi reconfirma angajamentul de a investi in dezvoltarea sectorului de telecomunicatii din Moldova, pentru a aduce servicii accesibile si moderne tuturor oamenilor din aceasta tara.”

Serviciul este disponibil exclusiv in toate magazinele Orange din Balti. Pentru o navigare rapida si comoda de pana la 100 de Mbps Orange a adus si dispozitivul Orange Domino 4G, care permite utilizarea a pana la 10 dispozitive conectate simultan prin Wi-Fi. In curind Orange Moldova va lansa un nou smartphone 4G, BlackBerry Q10.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare: „Acesta este un nou smartphone compatibil cu tehnologia 4G, performanta caruia satisface orice necesitati pretentioase de utilizare a serviciilor mobile cu o experienta foarte bogata de aplicatii si de performanta in navigare.”

De ziua orasului, Orange a amenajat si o zona DEMO, unde fiecare a avut posibilitatea sa cunoasca avantajele oferite de serviciul Internet Acum la viteza 4G.

Serviciul Internet Acum la viteza luminii a fost lansat impreuna cu trupa Zdob si Zdub, care a daruit tuturor locuitorilor orasului Balti un show live de exceptie „Moldovenii s-au nascut”.

Eugen Sirghi:Cel mai super concert. Super! Am asteptat mult un asemenea concert de suflet!

Olga Purice: ”Azi e ziua orasului Balti. O zi minunata! Sunt impresionata de cadourile oferite de compania Orange!”

Sergiu Beletki: Am reusit sa testez Internetul 4G, sunt impresionat. Si concertul este mult asteptat. Multumim Orange pentru “Moldovenii s-au nascut” la Balti!”

Prin lansarea 4G in orasul Balti, Orange Moldova a reconfirmat statutul sau de companie care aduce in Moldova cele mai interesante, inovative si accesibile servicii. Toate aceste servicii devin accesibile odata cu lansarea retelei 4G, ele vor contribui la dezvoltarea afacerilor si vor oferi noi posibilitati de petrecere a timpului, in acelasi mod in care Internetul a schimbat lumea."

Versiunea Desktop