27.05.2013 toate
Exclusive Party cu Aliona Moon si Orange

Orange Moldova a finalizat concursul organziat pe pagina Orange de pe facebook "Exclusiv Party cu Aliona Moon".

Astfel, cei mai inraiti fani ai tinerei interprete au avut posibilitatea sa trimita poze si desene dedicate reprezentantei Moldovei la concursul international de cintec Eurovision 2013. 15 cele mai reusite imagini au fost selectate de catre Aliona Moon si un juriu dedicat. Autorii acestora s-au ales cu o invitatie la o serata de suflet, petrecuta impreuna cu Alioan Moon.



Mickale Faure, Director Marketing si Comunicare: "Suntem mandri de prestatia Alionei Moon din acest an. Am sustinut artistii nostri si am incercat ca acest concurs sa fie unul foarte interesant si atractiv pentru clienti.

Am premiat 45 de clienti care, in perioada 1 martie - 14 aprilie, si-au suplinit valoarea contului cu cel putin 100 de lei si au devenit castigatori ai concursului "Reincarca si castiga", beneficiind de cadouri de la Orange si telefoane HTC Desire C.

Iar special pentru cei mai inflacarati 15 fani am organizat concursul "Exclusive Party with Aliona Moon. Pentru invitati Orange a organizat o tombola: trei dintre ei s-au bucurat si de premii: locul intii - telefon HTC One , locul doi - telefon HTC One X si pentru locul trei - casti audio Beats Solo . Felicitari, Moldova! Felicitari, Aliona pentru aceasta prestatie!"

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Astazi, impreuna cu cistigatorii conscursului "Exclusive Party with Aliona Moon", ne-am adunat aici pentru a o felicita pe Aliona pentru prestatia din anul acesta la concursul international de cintec Eurovision. Orange Moldova sustine acest concurs deja de 6 ani, de asemenea de suportul nostru s-au bucurat si toti artistii care ne-au reprezentat tara in acesti ani. Anul acesta am sustinut-o pe Aliona si ne mindrim cu acest fapt. Pentru echipa Orange, este cel mai important proiect national muzical al anului, ceea ce inseamna multa munca, responsabilitate sociala, creativitate si dedicare. Prin intermediul acestui concurs incercam sa promovam tinerele talente, astfel incat etapa nationala Eurovision sa devina un pas important in cariera lor muzicala. Este o ocazie oportuna ca artistii nostri sa poata promova imaginea tarii peste hotarele ei. Speram ca si pentru Aliona acest concurs va deschide o noua etapa in cariera ei de artista!"

Aliona Moon, interpreta, cistigatoarea etapei nationale Eurovision 2013, reprezentanta Moldovei la concursul international Eurovision 2013: "Sunt multumita de prestatia pe care am avut-o. Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au sustinut: Orange, Moldova-Agroindbank, Guvernul Republicii Moldova. Imi doresc foarte mult ca acest concurs sa semnifice o noua etapa in cariera mea de interpreta!"

Oaspetii eveniemntului au avut posibilitatea sa asculte mai multe cintece intepretate live de Aliona, sa participe la o sesiune de autografe si sa sarbatoreasca impreuna succesul de pe scena de la Malmo.