29.05.2013 toate
Orange Moldova deja de sase ani sustine cel mai iubit sport al moldovenilor – fotbalul

Orange Moldova deja de sase ani sustine cel mai iubit sport al moldovenilor - fotbalul. Angajarea celui mai mare operator de telefonie mobila si internet in acest proiect este demonstrata prin sustinerea fanilor fotbalului, prin oferirea unui continut mobil preferat de clienti si vine sa reconfirme faptul ca sportul este un element-cheie al brandului Orange.



Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: «Pentru Orange Moldova este important de a crea o conexiune emotionala dintre brand si clienti, de a promova si sustine fotbalul in Republica Moldova si de a dezvolta produse inovative si convingatoare si servicii care sa faciliteze accesul catre cele mai mari evenimente sportive. Implicarea Orange in activitatile fotbalistice constituie o cooperare de succes, bazata pe astfel de valori ca spiritul de echipa si dinamismul.»

Finala Cupei Moldovei Orange din acest an a fost una dramatica. Chiar daca FC Tiraspol a fost favorita in partida cu Veris Chisinau, loviturile de departajare au fost cele care au decis victoria. Spectatorii au venit in numar mare la stadion si au asteptat un meci-spectacol.

Ion Prodan, microbist: "Pentru mine e o surpriza ca aceste doua echipe au ajuns in finala. Sunt convins ca vor face un meci mare."

Leonid Ghilca, microbist: "Astept un adevarat spectacol pentru ca este o finala. Am inteles ca si arbitrul e din Austria."

Meciul de fotbal a corespuns asteptarilor microbistilor. Ambele echipe au fost aproape de victorie, insa triumful a fost de partea echipei FC Tiraspol. Diferenta a facut-o portarul tiraspolenilor, Gheorghiev, care a parat doua lovituri de departajare.

Nicolae Josan, mijlocas Tiraspol:"Doar emotii mari. Am castigat finala, toata lumea e bucuroasa. A fost un meci interesant, care a placut la toata lumea."

Viorel Frunza, atacant Veris: "Am fost atit de aproape de victorie. Cateva minute ne-au lipsit."

Orange Moldova a sustinut mai multe evenimente din lumea fotbalului, inclusiv Campionatul European de Fotbal 2012. Cu Orange, gratie accesului la internet de calitate fara fir si aplicatiilor mobile puse la dispozitia microbistilor, acestea devin mai interactive si mai interesante.