18.06.2013 toate
Orange Cinema Tour a inceput turul prin tara

Pentru al doilea an consecutiv Orange Cinema a inceput turul prin tara. Dupa locuitorii orasului Ungheni, weekendul trecut, cei ai capitalei au fost invitati sa vizioneze in aer liber, colectia de aur a filmelor produse in Moldova si cele mai frumoase desene animate clasice de peste hotare. Duminica, 16 iunie, chisinauenii au putut admira pe un ecran imens, instalat in parcul Dendrariu, filmul pentru copii "Clubul lui Mickey Mouse" si pelicula "Lupii si zeii".

" Ne-am propus sa lansam acest proiect minunat, pentru a face serile de vara mai interesante si mai distractive pentru toata familia. Am pregatit oferte speciale pentru fiecare localitate, in care va ajunge Orange Cinema Tour. Proiectiile in aer liber vor fi insotite de activitati distractive, iar spectatorii se vor bucura de multe surprize si cadouri. Prin acest proiect ne propunem sa contribuim la dezvoltarea culturala regionala a tarii noastre si sa promovam operele de valoare ale cinematografiei autohtone", a mentionat Liudmila Climoc, Directorul General Orange Moldova.

Chisinauenii veniti la Orange Cinema au avut parte de multa distractie. Pentru micutii spectatori, compania a pregatit mai multe instalatii gonflabile, pentru ca ei sa poata juca bungee, sumo, fotbal si sa sara de pe trambulina. Tot aici, a fost deschis si un magazin mobil Orange, pentru ca locuitorii capitalei sa poata profita de ofertele speciale la achizitionarea produselor. In plus, special pentru ei, Orange Moldova a organizat si o tombola cu cadouri.

Orange Cinema isi va continua turul in alte 10 localitati, pentru ca tot mai multi oameni sa aiba posibilitatea de-a urmari filmele preferate . In urmatoarele saptamani, pe ecranul instalat in aer liber vor fi difuzate renumitele pelicule, precum "Lautarii", "Gustul painii", "Omul merge dupa soare", "Balada Haiduceasca", "Luceafarul" etc.

Orange Cinema va mai merge in urmatoarele localitati:
Rezina - 22 iunie
Vadul lui Voda - 29 iunie
Causeni - 6 iulie
Cahul - 13 iulie
Leova - 20 iulie
Taraclia - 27 iulie
Soroca - 3 august
Balti - 10 august
Drochia - 17 august
Edinet - 24 august

In fiecare oras, distractia incepe la ora 17:00, iar intrarea este gratuita.

Va asteptam cu drag pentru a viziona filme in aer liber, a beneficia de cadouri, surprize si multa distractie si, pur si simplu, pentru a petrece impreuna cu familia clipe de neuitat. Impreuna se schimba cu Orange.