24.06.2013 toate
Orange Moldova - operator de incredere pentru toti locuitorii tarii

Pe 20 iunie curent, in Republica Moldova s-a aflat intr-o vizita de lucru Stephane Richard, Presedintele si Directorul General al Grupului Orange & France Telecom. Este pentru prima data cand inaltul oficial al companiei viziteaza tara noastra. Importanta acestei vizite este amplificata de succesele Orange Moldova, in cadrul grupului si pe piata locala, Orange fiind unul dintre cei mai importanti contribuabili si investitori straini din Moldova.

In cadrul intalnirii cu angajatii companiei, Dl. Richard a multumit tuturor pentru efortul depus in activitatea zilnica si devotamentul pe care il manifesta, fata de companie si de client. Inaltul oficial precizat faptul, ca desi avem o tara mica si o piata restransa, Orange Moldova a reusit sa devina o companie de referinta in cadrul Grupului Orange & France Telecom.

"Orange Moldova a demonstrat nu doar succese operationale remarcabile, dar si un atasament deosebit fata de inovatii, calitate si management eficient. Sunt aici, pentru ca vreau sa va felicit pentru tot ceea ce faceti si sa va aduc un omagiu personal pentru rezultatele obtinute", a afirmat Stephane Richard, Presedintele si Directorul General al Grupului Orange & France Telecom.

"Aceasta vizita are o insemnatate deosebita atat pentru compania noastra, cat si pentru Republica Moldova, in general. Aflarea domnului Richard la Chisinau semnifica un vot de incredere acordat investitiilor franceze in tara noastra", a declarat Liudmila Climoc, Directorul General al Orange Moldova.

La Chisinau, Stephane Richard a avut o intrevedere oficiala cu Dl. Igor Corman, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova. In cadrul discutiilor au mai participat Benoit Scheen, Vicepresedintele Executiv al Grupului Orange & France Telecom pentru Europa si Liudmila Climoc, Directorul General al Orange Moldova.

In cadrul intrunirii, pe agenda discutiilor, au stat prioritatile investitionale ale Republicii Moldova. Presedintele Parlamentului a subliniat rolul deosebit pe care il are compania Orange in domeniul dezvoltarii telecomunicatiilor, dar si a economiei Republicii Moldova, in general.

Dl. Igor Corman a multumit actionarilor si conducerii acesteia pentru participarea activa la procesul de transformare tehnologica a tarii noastre, dar si pentru responsabilitatea sociala de care a dat dovada compania, implicandu-se in dezvoltarea mai multor proiecte publice majore.

Presedintele legislativului a dat asigurari ca Republica Moldova ramane o tara deschisa pentru investitorii straini si ca statul nostru va asigura conditii de activitate transparente si echitabile, pentru toti actorii economici.

Versiunea Desktop