25.06.2013 toate
Ziua Absolventului se schimba cu Orange

Pentru al  al saselea an consecutiv,  compania Orange Moldova a fost partenerul general al evenimentului dedicat Zilei Absolventului in Gagauzia. La Comrat, zeci de tineri, parinti si profesori au sarbatorit impreuna absolvirea scolii.

Guvernatorul autonomiei, Dl. Mihail Formuzal, sub auspiciile caruia a fost organizat evenimentul, a venit in fata tinerilor cu un cuvant de salut. In cadrul discursului, oficialul a mentionat despre importanta acestei zile pentru parinti, profesori, dar si pentru absolventi. Dl. Mihail Formuzal le-a urat lor  tinerilor succes in viata si bafta la examenele de admitere in institutiile de invatamant superior.

Guvernatorul autonomiei a multumit Orange Moldova pentru fidelitatea de care a dat dovada fata de acest eveniment, dar si pentru contributia adusa de companie la sustinerea si promovarea generatiei tinere.

Cei mai talentati 40 de absolventi de la Comrat care au inregistrat performante la studii, dar si in activitatile extracurriculare,  s-au bucurat de premii oferite de compania Orange.  Fiecare dintre ei a primit un set, care contine un telefon Orange Pasadena si pachet PrePay.

Suntem mandri ca sustinem acest eveniment, deja, al saselea an consecutiv, intrucat avem posibilitatea sa-i premiem pe cei mai buni tineri de aici.  Orange Moldova a sustinut intotdeauna tanara generatie, iar drept dovada sunt proiectele implementate de noi. Compania noastra a incheiat parteneriate durabile cu universitatile din Moldova si le-a oferit celor mai buni studenti ai tarii burse de merit.
Pentru ca fetele din scolile internat sa poata avea un trai decent dupa ce isi vor continua studiile, Orange le-a oferit 80 de burse, iar sirul proiectelor nu se opreste aici.
Va felicit pe toti cu ocazia zilei de astazi, care semnifica pentru fiecare dintre voi un nou inceput.
Va doresc sa aveti perseverenta, curaj si fermitate pentru a atinge obiectivele pe care vi le-ati propus
”, a mentionat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.  

Ziua Absolventului la Comrat s-a incheiat cu un un concert incendiar.

Atmosfera a fost intretinuta de interpretii Vitalie Dani, Glam Girls si formatia Sun Stroke Project.