01.07.2013 toate
Hai cu noi!


Din 1 iulie, poti sa fii Orange, pastrandu-ti numarul din alta retea, la care te pot gasi toti. Impreuna cu prietenii, oamenii dragi si cunoscuti, care sunt deja in familia Orange, poti descoperi beneficiile oferite de catre cel mai mare operator de telefonie mobila si internet fara fir celei mai numeroase, inovative, oneste si dinamice familii din Moldova. Portarea unui numar este simpla. Clientul altui operator vine la orice magazin Orange din tara, cu buletinul si cartela SIM a operatorului vechi. Atat. De restul se ocupa Orange!

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: Toti clientii PrePay primesc gratuit la conectare 2000 de minute pentru ca sa impartaseasca in fiecare zi clipe frumoase cu doi prieteni dragi timp de un an. Iar cei care vor alege Abonament vor primi cite 5000 de minute si 5000 de mesaje pentru a fi mai aproape de cei dragi sau 5000 MB si 5000 SMS pentru a fi mereu online.  

Si clientii existenti au parte de beneficii si multe avantaje:
Ludmila Lipcanu, Manager Oferte Mobile, Orange Moldova:Clientii Abonament se bucura de primul apel de dimineata gratuit, pana la 30 de ore gratuite cu 3 numere favorite, telefoane in rate cu 0 lei avans, minute de fidelitate si altele. Iar celor care au ales PrePay, Orange le ofera bonusuri la alegere la reincarcarea contului: numar Magic de la doar 60 de bani per apel pana la gratuit, 50% reducere la apeluri cu 3 numere preferate, minute internet si SMS gratuite din punctele PrePay.”

Multe alte beneficii si posibilitati pentru convorbiri avantajoase sunt oferite si clientilor business:
Andrei Preasca, Director Vinzari Corporative si Deservire Post-Vinzari, Orange Moldova:“Clientilor corporativi le oferim Abonamente Business Nelimitat pentru convorbiri cu partenerii de afaceri, pentru comunicare cu colegii. Le propunem Oferta Pro, cu doar 40 de lei pe luna, smartphone-uri, tablete si alte dispozitive la conditii preferentiale, telefonie fixa si Internet prin fibra pentru afaceri.”

Circa 2,5 milionane de clienti au ales deja Orange si se bucura de cele mai mici tarife cu cea mai mare familie. In plus ei au parte de:

  • acoperire de calitate pentru apeluri si viteza inalta la internet in toate orasele si intr-o buna parte din satele Moldovei
  • ajutor 24 din 24 de ore la serviciul clienti
  • deservire prietenoasa in magazinele Orange din toata tara
  • reincarcare in magazine, prin terminale si online pentru a primi pe cont exact suma reincarcata.

Liudmila Climoc, Director General, Orange Moldova:“Sa fii la Orange inseamna sa poti comunica mai ieftin, sa primesti cadouri pentru loialitate si sa ai parte de cea mai buna deservire. Suntem o companie care investeste in societate zi de zi, prin aceasta demonstrind inca o data ca ne pasa. Hai cu noi!”

Geta Burlacu, interpreta:Persoanele dragi sunt la Orange, pentru ca vorbim cu cea mai mare familie avantajos si atit cit ne dorim.”

Pasha Parfeni, interpret: ”Indiferent de faptul unde ma aflu, in tara sau in concerte peste hotare, cu Orange raman alaturi de cei dragi. Am incredere in operatorul meu, ii simt mereu suportul si grija.”

Aliona Moon, interpreta: ”Orange ma surprinde mereu. Este o companie care investeste mult in dezvoltarea muzicii, sanatatii, educatiei si sportului. Hai cu noi la Orange!“