28.05.2008 toate
Deschiderea noului magazin Orange in or. Rascani

La data de 18 mai curent a avut loc deschiderea oficiala a unui magazin Orange Partener in orasul Rascani. Este vorba despre noul magazin in parteneriat cu distribuitorul „Casa Comerciala Bulgara”, situat chiar in centrul orasului Rascani.

Promotia de lansare a durat 6 saptamani si culminatia a constituit-o partea simbolica de taiere a panglicii, concertul mare organizat cu program de animatie, tombola si cadourile pentru clienti. Persoanele care au cumparat produse din noul magazin au participat la tombola si au castigat: televizor (locul I), telefoane mobile Nokia, pachete PrePay de 350 lei si multe alte premii.

La inaugurare au participat reprezentatii Administratiei Locale din orasul Rascani, Primarul Anatolie Vlascov, Presedintele raionului Tabirta Vladimir, Cilic Gheorghe, Directorul Casa Comerciala Bulgara precum si reprezentantii Orange Moldova.

Inca de la inceputul activitatii sale, magazinul demonstreaza rezultate excelente. In doar 20 zile au fost realizate mai mult de 50 contracte.

Suntem mandri de colaborarea cu partenerii nostri, care demonstreaza rezultate excelente in cele 63 magazine Parteneri Orange.

Pe parcursul lunii iunie, intentionam sa deschidem inca 6 magazine noi in orasele Ungheni, Cantemir, Donduseni, Balti, Leova, Vulcanesti.

Versiunea Desktop