02.07.2013 toate
Orange Moldova – un contribuabil onest


Cu ocazia a 23 de ani de la instituirea Serviciului Fiscal de Stat, compania ORANGE Moldova a fost premiata cu o distinctie, pentru realizarea indicilor economici inalti si onorarea obligatiilor fiscale integral si in termen fata de stat. Este singura companie din municipiul Chisinau care s-a bucurat de aceste merite.

Vreau sa va felicit pentru aportul adus  in promovarea civismului fiscal si conformare la onorarea obligatiunilor fiscale. Noi am remarcat rolul important al companiei Orange Moldova in stabilirea unui parteneriat real cu administratia fiscala”, a declarat Ion Prisacaru,  Seful Inspectoratului Fiscal de Stat.

Compania Orange  este un cotribuabil onest, care respecta cu strictete si onoare legislatia Republicii Moldova.  Suntem convinsi ca numai prin corectitudine si eforturi comune putem sa transformam tara noastra intr-un stat prosper. Facem tot ce ne sta in puteri, iar rezultatul muncii noastre poate fi observat. Orange Moldova  a devenit cel mai mare jucator de pe piata comunicatiilor mobile si internet fara fir”, a declarat Liudmila Climoc, Directorul General al Orange Moldova.

Compania Orange este cel mai mare contribuabil din Republica Moldova.Orange s-a remarcat si prin dezvoltarea unui amplu program de responsabilitate social-corporativa. Numai in ultimii trei ani, investitiile in dezvoltarea comunitatii noastre au depasit suma de 50 milioane de lei. In acelasi timp, peste 130 de mii de copiii si tineri au beneficiat de suport in cadrul  proiectelor CSR si cele ale  Fundatiei Orange.