05.07.2013 toate
WiFi pentru toti clientii Orange - internet gratuit in mai multe locatii din Chisinau

Astazi, 5 iulie, Orange Moldova anunta pentru toti clientii sai lansarea Orange WiFi. Serviciul este gratuit si disponibil in circa 200 de locatii din Chisinau

Orange WiFi ofera exclusiv clientilor Orange posibilitatea sa exploreze internetul in:

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Este o realizare importanta atit pentru clientii si echipa Orange Moldova, cit si pentru Grupul Orange. Tehnologia wireless este tot mai solicitata de catre consumatori, deoarece permite accesul la internet fara dispozitive aditionale, direct de pe telefonul mobil, tableta sau laptop. Acum muncim pentru a extinde prezenta, pentru ca in scurt timp sa fim prezenti in mai multe localitati din tara. Prin ceea ce facem, cu suportul Grupului Orange, ne propunem sa mentinem pioneratul la capitolul inovatii si sa oferim toate posibilitatile pentru o comunicare mai dinamica si mai avantajoasa pentru toata familia Orange, care numara circa 2 500 000 de clienti."

Sergiu Postica, Director Strategie Orange Moldova: "Orange WiFi va permite tuturor clientilor Orange sa navigheze pe internet de pe orice smartphone, tableta sau laptop in numeroase locatii din Chisinau. Serviciul Orange WiFi este conceput pentru a fi utilizat de clientii Orange atunci cand sunt in miscare si au nevoie sa navigheze pe net sau sa comunice pe retelele de socializare. Clientii Orange au mai multe motive sa foloseasca Orange WiFi: ofera o conexiune rapida pentru a descarca fisiere sau a privi un film on-line; accesul este gratuit, fara restrictii de viteza sau trafic consumat si ofera o conectivitate simpla.
Orange WiFi este construita exclusiv utilizind tehnologia CISCO si infrastructura prin fibra optica. Reteaua Orange WiFi are o arhitectura inovativa care vine sa asigure calitate si comoditate in utilizare."

Arnaud Vamparys, Director OF SEAMLESS WIRELESS ACCESS STRATEGIC PROGRAM: "Este inca un pas important pentru Orange. Dupaa ce au fost lansate cu succes mai multe inovatii printre care HD Voice, 4G urmeaza un alt proiect in premiera in Grupul Orange. Astfel, Moldova este prima tara care va implementa Orange WiFi. Acesta presupune acces simultan pentru clientii Orange in cele mai importante locatii urbane. Moldova este mereu pe prima linie, gratie inovatiilor implementate cu succes."

Blanche Lauzeral, VP EUROPE AND VALUE CREATION: "Acest eveniment este foarte important pentru Grupul Orange, deoarece prin lansarea acestui proiect ne propunem sa facem asteptarea mai placuta oferind clientilor nostri Internet. Acest proiect urmeaza sa fie lansat in mai multe tari europene, cit si in unele tari din Africa.
Moldova este prima tara in care am implementat acest concept inovativ Orange WiFi, pentru ca echipa este una dinamica, iar succesele inregistrate la implientarea Orange WiFi sunt impresionante si le apreciez mult. Chiar daca sunteti o tara mica sunteti primii!"



Pentru a naviga si descoperi lucruri interesante pe net clientii urmeaza sa intreprinda urmatorii pasi:

  • conectarea telefonului, tabletei sau laptopului
  • introducerea numarului de telefon mobil Orange pe pagina de logare Orange WiFi
  • receptionarea unui SMS cu parola de acces
  • introducerea codului primit si conectarea imediata

Durata unei sesiuni este de 30 de minute pentru clientii PrePay, Internet Acum PrePay si Abonament Fluture si 2 ore pentru cei care au oricare alt Abonament, inclusiv Internet Acum.

Sesiunile pot fi incepute ori de cate ori isi doreste utilizatorul. Liber si nelimitat.

Pentru abonatii Internet Acum, pentru a accesa WiFi gratuit trebuie sa aiba modemul inclus pentru a primi parola in rubrica Text din kitul de conectare a acestuia pe laptop.

In cazul in care nu exista conexiunea 3G pe laptop sau tableta, autentificarea se face cu un numar de telefon Orange.

Echipa Orange Moldova va continua sa dezvolte serviciul Orange WiFi pentru a oferi tuturor clientilor sai o experienta unica de navigare si va extinde in mod continuu prezenta Orange WIFI.

Prin lansarea Orange WiFi cu prezenta nationala, Orange Moldova isi consolideaza pozitia de operator in banda larga cu acces fara fir. Astfel toti clientii Orange, PrePay sau Abonament, vor putea naviga gratuit si nelimitat cu Orange WIFI.