15.07.2013 toate
Cu Orange comunici nelimitat

Sezonul ofertelor fierbinti de la Orange incepe. Grabeste-te sa prinzi oferta.



Acum la Abonament,
  • Vorbesti nelimitat cu toti din Moldova
  • Scrii mesaje nelimitat
  • Ai internet pe mobil gratuit


Oferta este disponibila pentru toti clientii existenti Abonament, si clientii care aleg acum Orange Abonament, inclusiv si cei care se porteazaadin alte retele. Deci, acum abonatii Orange au posibilitatea sa comunice nelimitat cu toti din Moldova asa cum isi doresc: voce sau SMS-uri. In plus ei primesc trafic internet gratuit.

Cei care au deja unul din aceste abonamente, pot solicita activarea ofertei, apeland numarul 787 sau venind la orice magazin Orange.

In plus, toti dupa un an la Orange, cu orice Abonament de la 80 lei pe luna, primesc gratuit convorbiri cu 3 Numere Favorite, nelimitat pe viata din, 1 august 2013.

In cazul in care optiunea 3 Numere Favorite este deja activata, abonatii beneficiaza automat de apeluri nelimitate incepand cu 1 august 2013. Iar cei, care inca n-au reusit sa o activeze,
este suficient sa sune la 888.

La fel, toti cei care sunt la Orange se bucura de acces gratuit la internet cu Orange WiFi in mai multe locatii din Chisinau.

Nelimitat se schimba cu Orange!

Conditiile de utilizare a optiunilor promotionale

1. Clientul va utiliza optiunea promotionala cu buna credinta. Clientul va folosi aceasta optiune numai pentru uzul propriu si nu o va folosi in scopul prestarii, cu sau fara plata, de servicii catre terti, inclusiv in scopul redirectionarii traficului generat de terti. Clientul va evita folosirea cu rea vointa a acestei optiuni, inclusiv in scopul de a efectua apeluri cu ajutorul unor sisteme automate, in scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricarei persoane care desfasoara o activitate economica, religioasa, caritabila sau politica, in scopul de a hartui terte persoane, in scopul de a cauza prejudicii de orice natura Orange sau altor operatori sau in alte scopuri ce contravin legislatiei in vigoare.

2. In cazul in care clientul incalca prevederile pct. 1 mai sus, Orange are dreptul sa dezactiveze optiunea, sa refuze activarea unei noi optiuni promotionale, sa suspende serviciul, total sau partial, sau sa rezilieze contractul incheiat cu clientul, precum si sa recupereze daunele cauzate de client.