15.07.2013 toate
Orange Moldova isi reconfirma statutul de lider 4G – acum si in Cahul

Orange Moldova a lansat serviciile de generatia a patra si in orasul Cahul. Astfel, sambata, 13 iulie, mii de locuitori ai capitalei de sud a tarii au avut posibilitatea  sa testeze cel  mai performant serviciu, care ofera acces la Internet fara fir la viteza de pana la 100Mbps.  Dupa Chisinau si Balti, orasul Cahul este cea de-a treia destinatie in care a fost lansat tehnologia LTE, fapt ce reconfirma statutul de lider incontestabil al Orange Moldova privind dezvoltarea 4G.  Accesul la Internet la viteza luminii constituie o platforma importanta pentru facilitarea activitatilor de zi cu zi, a afacerilor si joaca un rol semnificativ in dezvoltarea infrastructurii regionale.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: "Acum toti locuitorii orasului Cahul, inclusiv si oamenii de afaceri de aici, se vor bucura de cel mai rapid internet fara fir cu viteza de pana la 100 Mbps. Decizia noastra de a lansa serviciile de generatia  a patra  si in Cahul face parte din strategia Orange prin care ne  dorim ca sa fim un partener de incredere, pentru cele peste 2,5 milioane de clienti Orange,dintre care si reprezentanti ai sectorului privat, public sau non-guvernamental. Orange Moldova le ofera tuturor servicii de comunicare mai accesibile, pentru ca impreuna sa contribuim la dezvoltarea regionala a Republicii Moldova."

Compania Orange este lider incontestabil in dezvoltarea tehnologiilor performante din Moldova. Peste doua milioane si cinci sute de mii de clienti beneficiaza Internet rapid 3G+, in cea mai performanta si extinsa retea  din tara, adica in peste 500 de localitati.
In premiera mondiala, Orange Moldova a implementat pentru toti locuitorii tarii noastre tehnologia HD Voice si a efectuat primul apel international in HD.

Compania Orange a lansat, in premiera nationala, semnatura mobila si serviciile de SMS-banking. Pe dat de 5 iulie, Orange Moldova a anuntat pentru toti clientii sai lansarea Orange WiFi. Serviciul este gratuit si disponibil in circa 200 de locatii din Chisinau. Toate aceste tehnologii au plasat Moldova printre primele tari din lume care se bucura de cele mai avansate servicii in telecomunicatii.

Prin lansarea tehnologiei LTE in Cahul, Orange ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de Internet fara fir in banda larga la viteza incredibila. Obiectivul Orange este de a aduce tuturor locuitorilor acestei tari servicii performante, de calitate, utile si simple in utilizare, pentru a satisface necesitatile exigente ale clientilor, precum si a oferi mediului privat suport in dezvoltarea afacerilor.