15.08.2013 toate
Adio tonuri monotone

Te plictisesti ascultand tonuri monotone cand iti suni prietenii? E timpul sa schimbi traditia si sa le dai exemplu. Activeaza Tonuri de asteptare de la Orange si intampina-i la telefon cu o melodie, un fragment de cantec sau un sunet special care iti place.

grabeste-te sa activezi gratuit serviciul Tonuri de asteptare

Acum e cel mai potrivit moment pentru activarea serviciului, pentru ca e absolut gratuita. Totodata, iti oferim melodia Carla's Dreams - Lumea Ta ca si ton implicit, cu care poti distra prietenii o luna intreaga, fara sa platesti. Dupa ce indragesti melodia pe care ti-o facem cadou, te poti folosi de ea in continuare, la pretul de doar 8 lei pe luna.

Cum sa activezi oferta?

activare la PrePay:

  • pe web: Acceseaza tonuri.orange.md, apasa pe "inreg.", introdu numarul de telefon si codul de verificare primit prin SMS, dupa care tasteaza "inregistr."
  • prin SMS: Expediaza un SMS cu textul REG la numarul 3000. Pret SMS: 0,60 lei
  • prin apel: Formeaza 3000 si urmareste instructiunile vocale. Pret apel: 1 leu/min.

activare la Abonament:

  • pe web: Acceseaza tonuri.orange.md, apasa pe "inreg.", introdu numarul de telefon si codul de verificare primit prin SMS, dupa care tasteaza "inregistr." gratuit
  • prin SMS: Expediaza un SMS gratuit cu textul REG la numarul 3000
  • prin apel: Formeaza 3000 si urmareste instructiunile vocale. Pret apel: 1 leu/min.


0 lei pentru fiecare ton creat de tine

Surprizele nu se incheie aici. Fii original si inregistreaza-ti propriul ton. Nu uita sa-l setezi pentru ca toti prietenii sa-l auda cand te suna. Inregistrarea sau incarcarea tonurilor personalizate este absolut GRATUITA doar la Orange.

Cum creezi gratuit propriul ton?

Exista 2 metode prin care poti crea un ton propriu :

1. Web: accesezi si te loghezi in contul tau de pe pagina tonuri.orange.md » albumul meu » tonuri personalizate » incarca ton nou.

Nota: pe web poti incarca orice melodie preferata, pe care ai descarcat-o sau o ai pe calculator. Fisierul audio pe care vrei sa-l incarci trebuie sa fie in formatul: mono, sampling rate=8000, (*.wav), A-Law si sa nu depaseasca marimea de 1MB.

2. Apel la 3000: inregistreaza un mesaj vocal apeland 3000 – 1 – 4 si seteaza-l ulterior ca ton de asteptare pentru cei care te vor suna. Pret apel la numarul 3000: 1 leu/min.

Plata lunara pentru serviciul Tonuri de asteptare: 8 lei.