15.08.2013 toate
optiuni Nelimitate la PrePay
Impreuna suntem primii! Optiuni Nelimitate PrePay

Din 15 august, Orange Moldova lanseaza trei optiuni noi pentru PrePay.

Acum, cu noile optiuni PrePay clientii se bucura de convorbiri nelimitate cu cele 3 Numere Preferate, de SMS nelimitat si trafic internet, cat si de apeluri nelimitate nopti intregi si in weekend.

La doar 25 lei fiecare optiune:

  • apeluri Nelimitate cu 3 Numere Preferate ofera tot timpul din lume pentru comunicare nelimitata cu 3 Numere Preferate.
  • SMS Nelimitat in retea + 200 MB pentru expediere de SMS-uri colegilor si prietenilor, non-stop. In plus, cadou 200 MB pentru a fi mereu conectat.
  • Noaptea si in Weekend Nelimitat pentru convorbiri nelimitate, in fiecare noapte, de la 22 pana la 7 dimineata, dar si in weekend, cu toate numerele Orange.

Optiunea dorita sau chiar toate trei pot fi activate formand *800# . Oferta este valabila pentru toti la PrePay, inclusiv la portarea numarului din alta retea.

Iar cei care inca n-au reusit sa devina utilizatori PrePay, acum se bucura de o oferta generoasa. La conectare sau portare la PrePay clientii primesc 6000 de lei, pe care ii pot folosi dupa plac pentru convorbiri in retea, pentru SMS-uri cu toti la Orange, pentru trafic Internet pe mobil timp de un an.