20.08.2013 toate
Numarul Unu la telefoane in rate cu avans 0 lei

Orange Moldova isi extinde portofoliul cu 10 modele noi de telefoane, unele din ele disponibile in rate cu avans 0 lei. Din 20 august, in orice magazin Orange, pentru toti la Abonament, cele mai performante telefoane si smarthone-uri cu 0 lei avans initial.


Veniti, descoperiti, testati si utilizati imediat
La Orange fiecare este liber sa aleaga dintre cele mai bune si accesibile smartphone-uri:

Orange Zali
Primul tau smartphone, dotat cu de toate la un pret accesibil. Telefonul este disponibil in rate, la doar 99 lei lunar, cu 0 lei avans initial.

HTC Desire 200
Noul telefon de la HTC, urmatorul dupa modelul Desire C – unul din cele mai bine vandute smartphone-uri al acestui an, e pe Android cu ecran de 3.5 inch si camera de 5 MP. E disponibil in rate la doar 229 lei lunar, cu 0 lei avans initial.

Nokia Lumia 520
Un smartphone pe Windows, cu ecran de 4 inch si camera performanta, care da viata fotografiilor tale, este cel mai accesibil din gama Nokia. E disponibil in rate la doar 229 lei lunar, cu 0 lei avans initial.

Orange Lumo 4G
Este vedeta acestei promotii, cu el savurezi din plin viteza 4G, are un ecran de 4.5 inch , camera de 8 MP si HD Voice. E disponibil in rate la doar 299 lei lunar, cu 0 lei avans initial.

Orange Tara 3G
Telefon la un super pret, numai bun pentru comunicare. Acesta este disponibil acum in toata tara, la doar 55 lei lunar, cu 0 lei avans initial.

detalii telefoane promotionale

In plus, la procurarea unui telefon, un an intreg primiti lunar, timp de 1 an dublu trafic Internet pe mobil cu optiunile Abonament, iar primele 3 luni - gratuit.