28.08.2013 toate
100 de motive sa fii la Orange Moldova

S-au lasat provocati, au scris si au castigat! 30 de clienti ai companiei Orange au fost premiati astazi, dupa ce au scris motivele, pentru care fac parte din cea mai mare familie de din Moldova.  Ei au raspuns provocarii lansate de echipa Orange pe facebook, concurs care le-a adus invingatorilor tablete performante, telefoane inteligente si pachete surpriza.

„ Felicitari castigatorilor acestui concurs. Competitia a fost una apriga, dar ne-a bucurat  faptul ca clientii nostri au gasit cu mult mai mult de 100 de motive pentru a fi la Orange. Fiecare succes al vostru ne face si pe noi mai puternici si ne inspira sa oferim mai mult, fapt confirmat de pozitia numarul 1 pe care o detine Orange pe piata telecomunicatiilor din Moldova”, a afirmat Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova.



Concursul „100 motive sa fii la Orange” s-a desfasurat in perioada 01 august – 21 august. Doritorii de a castiga, au transmis pe facebook, motivele lor pentru care au ales sa faca parte din familia Orange. Au fost desemnati drept castigatori ai competitiei cei au reusit sa adune cele mai multe like-uri.

“Sunt profesoara, iar de 13 ani sunt abonat al companie Orange. Pe mine m-au convins  elevii sa intru in competitia motivelor si tot ei au fost cei care m-au ajutat sa acumulez un numar mare de voturi. Sunt foarte fericita ca am castigat aceasta tableta, asa ca de la 1 septembrie voi putea utiliza tehnologiile informationale in timpul lectiilor ”, a spus bucuroasa, Anastasia Verejanschi.

“Vreau sa va spun ca nu conteza ce surpriza se afla in aceast pachet, pentru ca adevaratele daruri ale companiei le primesc in fiecare zi, prin serviciile de calitate si atitudinea prietenoasa a angajatilor. Am avut o desobita placere sa particip la concurs si va multumesc”, a mentionat Eugen Miron, castigator al concursului.

Sunt foarte fericit ca am castigat. Va multumesc pentru ceea ce faceti. Tineti-o tot asa pentru ca sunteti cei mai buni”, a afirmat Ion Lapusneanu, unul dintre castigatori.

A fost un concurs foarte original la care am participat cu cea mai mare placere, de altfel fiul meu a fost cel pentru care am ales sa raspund acestei provocari, desi initial credeam ca nu voi castiga. Multumesc mult companiei Orange si va doresc sa aveti parte de cat mai multe succese ”, a spus Natalia Delinschi, participanta.

Orange este cel mai mare operator de pe piata telecomunicatiilor din Moldova, iar zilnic ofera cele mai performante mijloace de comunicare.Compania dispune de cea mai extinsa retea 3G si 4G si le ofera abonatilor sa-i oferte generoase. Cele aproximativ 2,5 milioane de clienti au facut ca Orange sa fie numarul 1 de pe piata telecomunicatiilor din Moldova.