28.05.2008 toate
Cu Orange Europa vine in Moldova

Un show la nivel european pentru toata tara

In seara zilei de 24 mai, centrul capitalei a fost cuprins de melodiile celor mai in voga trupe de muzica autohtona cat si din Romania, Rusia si Europa.

Marea distractie a inceput la orele 18.00 si a luat sfarsit dupa miezul noptii cu retransmiterea in direct pe Piata Marii Adunari Nationale a concertului final Eurovision 2008.

La fel ca si in anul trecut, cand a avut loc marele concert de lansare a brandului Orange cu participarea lui Goran Bregovici, seara a fost plina de surprize si emotii.

Concertul, care s-a desfasurat in inima tarii, a fost deschis de orchestra ansamblului de muzica si dans Fluieras, care a incitat publicul timp de o ora. In continuare in scena a iesit formatia Marius Mihalache Band din Romania, care a incantat toata piata cu motive etno.

Show-ul a continuat cu evoluarea trupei rusesti Tokio, care a semnat coloana sonora pentru filmele “Deveataia Rota” si “Jara”. Ei au adus pentru publicul din Moldova cele mai tari melodii.

Odata ce a inserat, piata s-a aprins in show-ul luminilor si cel al dansurilor incendiare, care au anuntat intrarea in scena a trupei The Attic din Suedia.

Cel mai in popular hit “In your eyes” a incins in dans peste 50 de mii de oameni, care au inundat piata din centrul orasului.

Dupa numarul de participanti la eveniment acesta poate fi comparat cu concertul mare din anul 2006, cand pe piata s-au adunat peste 60 de mii de persoane.

Sarbatoarea a continuat cu retransmiterea in direct a concertului final Eurovision 2008, asa incat, pana dupa miezul noptii multimea a avut parte de o distractie pe cinste.