01.10.2013 toate
Participa si tu la concursul "Liga Campionilor – Ghiceste Scorul"

Cel mai indragit campionat de fotbal la nivelul cluburilor europene este, bineinteles, Liga Campionilor. Editia trecuta a campionatului a fost una deosebit de interesanta, trofeul revenindu-i, in cele din urma, echipei Bayern Munchen. Va reusi oare detinatoarea trofeului de anul trecut sa-si mentina statutul de campioana europeana sau nu, ramane sa vedem impreuna in editia curenta a campionatului.

Urmaresti fotbalul, ai succes la pronosticuri sau pur si simplu vrei sa castigi cadouri de pret? Atunci esti candidatul perfect pentru a lua parte la concursul „Liga Campionilor – Ghiceste Scorul”. Incearca-ti norocul, participa la concurs si descopera marea surpriza pe care ti-am pregatit-o!

Concursul se va desfasura in perioada 1 octombrie – 11 decembrie.

Cum te inregistrezi?
Pentru a te inregistra la concurs, trimite un SMS cu textul „Fotbal” la numarul scurt 1515. Imediat vei primi un raspuns de confirmare, prin intermediul unui SMS. Poti sa te inregistrezi in concurs in orice moment, in perioada desfasurarii acestuia.

Cum participi si trimiti pronosticuri?
Concursul va decurge in mai multe etape. In fiecare zi de joc vor avea loc 2 meciuri transmise in direct, cate unul la fiecare din posturile Canal 3 si 2 Plus. Prin urmare, ca sa-ti fie clar cand si cum sa transmiti pronosticurile, vei primi cate un SMS-invitatie, in ziua de meci. In invitatie va fi indicat numarul scurt la care sa trimiti pronosticurile tale: 1515 sau 1616. Din acest moment si pana la sfarsitul primei reprize (pana in momentul in care arbitrul va fluiera finalul reprizei 1), expediaza pronosticurile tale.

Important: fiecare SMS expediat si primit de la numerele scurte 1515 si 1616 se taxeaza conform pretului standard.

Atentie! Poti sa transmiti oricate pronosticuri ai chef, insa doar ultimul va participa la concurs. Este foarte important ca mesajele tale sa corespunda unuia din cele 3 formate de mai jos:
X Y (X spatiu Y)
X:Y (X doua puncte Y)
X-Y (X cratima Y)
X simbolizeaza numarul de goluri marcate de prima echipa iar Y este numarul de goluri marcate de a doua echipa. Oricare alt format va duce la nulitatea pronosticului. Ordinea echipelor va fi cea indicata in mesajele-invitatie de a pronostica.

Concursul se va baza pe rezultatul corect dupa incheierea timpului regulamentar al fiecarui meci (90 minute, inclusiv timpul adaugat de arbitru).

Desemnarea castigatorilor
Dupa fiecare zi de joc se vor face totalurile etapei si se vor stabili participantii care au determinat corect scorul meciului. In cazul in care ai pronosticat corect ambele meciuri, vei avea sanse mai mari de castig. Deoarece in momentele extragerii, pe lista scorurilor corecte, vor figura ambele tale pronosticuri.

Tombola
Dupa fiecare zi de joc, toti care au determinat corect scorul meciului vor participa la tombola. Prin urmare, va fi extras un invingator, iar pentru asta se va utiliza metoda selectiei aleatorie generata de un soft de calculator. O persoana poate castiga doar un singur premiu.

Premii
Minge de Fotbal + smartphone Orange Zali

Nu uita sa studiezi cu atentie regulamentul concursului.

Ne vedem la premiere!