07.10.2013 toate
Orange reintroduce perioada de gratuitate pentru "Semnatura Mobila"

Orange Moldova vine cu vesti bune si anunta reintroducerea perioadei de gratuitate pentru serviciul „Semnatura Mobila”. Utilizarea serviciului va fi gratuita timp de 6 luni, in perioada 10 octombrie 2013 - 10 aprilie 2014.

Totodata, Orange va aduce la cunostinta ca Optiunile „Semnatura Mobila” devin momentan inactive. Toti utilizatorii care au activat pana in acest moment Optiunile „Semnatura Mobila”, le pot utiliza in continuare, bineinteles, conform termenilor si conditiilor stabilite in timpul activarii.

„Semnatura Mobila” este un serviciu inovator, care permite autentificarea in spatiul virtual pentru probarea identitatii cu ajutorul telefonului mobil.

Cu "Semnatura Mobila", puteti semna de la distanta acte, rapoarte, declaratii catre institutii sau cereri online. La fel, puteti accesa servicii electronice atat publice, cat si private, care necesita o autentificare sigura. Clientii Orange pot obtine gratuit cartela SIM criptografica, necesara utilizarii serviciului "Semnatura mobila", in orice magazin direct Orange.

"Semnatura Mobila" este un parteneriat public-privat intre operatorii de telefonie mobila si Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul I.S. "Centrul de telecomunicatii speciale" si Centrului de Guvernare Electronica, si a fost lansat oficial pe 14 septembrie 2012.

Gasiti aici descrierea serviciului "Semnatura Mobila".

Informatii suplimentare despre serviciile electronice publice pot fi gasite pe www.egov.md si pe portalul www.servicii.gov.md.