07.10.2013 toate
Cupa Universitara Orange la rugby-7

Orange Moldova este un promotor si un sustinator fidel al sportului. Recent compania a sustinut desfasurarea Cupei Universitare la Rugby, proiect ce face parte din parteneriatul cu Federatia de Rugby. Echipele care au urcat pe podium au fost premiate de Orange.

Mickael Faure, Director de Marketing si Comunicare Orange Moldova a afirmat: “Orange Moldova este un promotor fidel al sportului. De sase ani, suntem parteneri ai Federatiei de Fotbal, am sustinut echipa de sportivi care au reprezentat Moldova la Jocurile Olimpice, iar cu Federatia de rugby avem un parteneriat fructuos de 3 ani. Cu siguranta nu ne vom opri aici, intrucat colaborarea noastra se bazeaza pe aceleasi prioritati: spiritul activ de viata, dorinta de a invinge si de a fi intotdeauna numarul 1“.

Lupta pentru Cupa Universitara Orange la rugby-7 s-a dat intre 10 echipe de sportivi ( masculin si femenin). Suporterii veniti sa-si sustina favoritii au asistat la un adevarat spectacol.

Vasile Revenco, presedintele Federatiei de Rugby din Moldova a declarat: "Multumim companiei Orange pentru suportul acordat. Sutem mandri ca avem alaturi de noi, un partener de incredere precum Orange, cu care sa impartasim bucuria victoriilor din rugby. In tara noastra, sportul universitar progreseaza enorm si de ce nu prin rugby. Gratie Orange, care ne-a oferit suportul de mai multe ori, vom reusi promovarea acestui sport nu doar in Moldova, dar si peste hotare".

Trofeele competitiei au fost castigate de sportivii Universitatii de Stat de Educatie Fizica si Sport. Pe locul doi s-au clasat studentii Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, iar pe cea de-a treia treapta a podiumului, au urcat jucatorii de la LIMPS. Toate echipele s-au bucurat de premii de la Orange.

Oxana Bunici, capitanul echipei feminine USEFS: ”In pofida frigului de afara, ne-am mobilizat, am depus eforturi si am oferit spectatorilor un joc pe cinste. Rugby este sportul care dezvolta spiritul de echipa, iar eu sunt incantata de evolutia de astazi a tuturor jucatorilor, chiar daca s-au aflat in concurenta cu mine”.

Serghei Oprea, capitanul echipei masuliune USEFS: „Multumesc mult, Orange Moldova pentru ca a sustinut desfasurarea Cupei Universitare la Rugby. Deasemenea, vreau sa le multumesc pentru premiile acordate si sansa de a participa la aceasta competitie”.

Versiunea Desktop