11.10.2013 toate
Compania Orange a premiat castigatorii concursului Orange Helpers

Concursul “Orange Helpers”, lansat pe 1 iulie, a luat sfarsit, iar cei mai activi Helperi au fost premiati. Cei mai buni cunoscatori ai serviciilor si produselor Orange, au dus o lupta apriga pe pagina help.orange.md, oferind solutii corecte si raspunsuri rapide la intrebarile utilizatorilor.

Nicolai Guritenco, Orange Helper: “Concursul a fost superb! A fost simplu de participat, nu a fost nevoie sa depui mult efort, doar sa accesezi pagina help.orange.md si sa raspunzi la intrebari. Mi-ar placea sa existe mai multe concursuri de acest gen.”

Bugu Mihai, Orange Helper: “Cand am aflat de concurs m-am inregistrat la o adica, gandindu-ma ,,de ce nu?''. Nu ma asteptam sa castig, mai ales cand ma gandeam ca nu voi putea face fata utilizatorilor cu o experienta mai mare. Cand am aflat ca am castigat nu imi venea sa cred. “Fiecare zi se schimba cu Orange”- asta am simtit pe propria piele. Va multumesc! ”

Vadim Marcenco, Mass Market Customer Care Director: “Orange Help este pentru cei care prefera comunicarea de pe web. Pe site deja sunt plasate mai mult de 4500 intrebari pe diverse teme. Astfel, pentru a obtine raspuns la o intrebare e suficient sa scrii in cautare cateva cuvinte-cheie. Site-ul help.orange.md ne ajuta sa fim si mai aproape de clientii nostri, deoarece aici aflam unde am reusit si unde trebuie sa mai lucram, ca sa fim azi mai buni decat am fost ieri. Multumesc tuturor celor care au participat la concursul “Orange Helpers”!