21.10.2013 toate
Orange Moldova invita la cea de-a cincea editie a Startup Weekend

In perioada 15-17 noiembrie 2013 la Chisinau se va desfasura o noua editie a concursului Startup Weekend Moldova - un exercitiu practic pentru tinerii care viseaza sa devina antreprenori in domeniul IT.

Pentru a cincea oara consecutiv, initiativa este sustinuta de Orange Moldova, in calitate de Partener General, Proiectul USAID Cresterea Competitivitatii si Dezvoltarea Intreprinderilor (CEED II) si Incubatorul Simpals Garage. In cadrul concursului, participantilor li se va propune sa formeze echipe, sa dezvolte o aplicatie web sau mobila si sa experimenteze intreg procesul de lansare a unei afaceri. Generarea ideilor si dezvoltarea lor va avea loc in doar 54 de ore, timp in care participantii vor fi ghidati de mentori cu experienta.

La eveniment sunt invitati sa participe programatori, designeri graficieni, manageri de proiecte, specialisti in marketing si administrare business, care isi propun sa dezvolte afaceri in domeniul social media si aplicatii pentru telefoane mobile. Editia a cincea a Startup Weekend se va desfasura pe str. Sfatul Tarii 18 in Chisinau, in incinta Ginta Latina si Alianta Franceza.
Autorii celor mai interesante proiecte vor fi premiati de compania Orange Moldova, precum si de alti parteneri ai evenimentului.

Traditional, si la aceasta editie, Orange Moldova va oferi 10 bilete gratuite la Startup Weekend. Doritorii de a intra in posesia unui bilet sunt invitati sa trimita o scrisoare de motivare la adresa de e-mail moldova@startupweekend.org pana pe 5 noiembrie.

Scrisoarea de motivare trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari:

  1. De ce vrei sa participi la Startup Weekend Moldova si ce idee de proiect vrei sa prezinti (in cazul in care ai deja ideea sau proiectul)?
  2. In ce rol te vezi in cadrul echipei (specialist marketing, web designer etc.)?
  3. Care este domeniul tau de activitate?
  4. Date de contact

Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru informatii cu privire la ridicarea biletelor.

Mai multe detalii despre proiect puteti afla accesand: http://moldova.startupweekend.org