28.10.2013 toate
Descopera tehnologiile WOW la Orange Conect

La Orange tehnologiile pot uimi lumea. Alaturi de partenerul sau Conect, compania a deschis larg usile unui grandios magazin de gadget-uri, in sectorul Botanica al capitalei. Centrul comercial are o suprafata de cca 250 de m2 si ofera clientilor o gama vasta de device-uri de top: telefoane inteligente, tablete de ultima generatie, laptopuri performante, accesorii, dar si solutii IT.

“Orange Moldova este lider incontestabil la capitolul inovatie de pe piata telecomunicatiilor din tara noastra, iar confortul si oferirea serviciilor de calitate pentru clientii nostri a devenit un deziderat. Alaturi de partenerii de la Conect am reusit sa punem bazele unei noi ere digitale, prin care sa le oferim clientilor nostri Asistenta 360 de grade”, a afirmat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

In noul magazin Orange Conect de pe strada Decebal 139, clientii se vor putea bucura de servicii complexe, intr-o singura locatie. Pe langa faptul ca vor avea posibilitatea sa-si procure cele mai inovative gadget-uri, vizitatorii,vor putea in acelasi timp, sa beneficieze de solutii IT si de serviciile oferite Orange.

“Vizitatorii magazinului vor avea posibilitatea sa exploreze lumea internetului mobil, dar si sa testeze diverse aplicatii, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. In incinta centrului comercial, serviciul Orange WiFi este gratuit pentru toti clientii companiei. Expertii Orange Conect stau la dispozitia tuturor cumparatorilor pentru a oferi explicatii despre toate produsele si serviciile, care ii intereseaza pe clienti ”, a afirmat Arcadie Topalo, proprietarul retelei Conect.

In cadrul evenimentului de lansare vizitatorii au putut participa la o licitatie publica, unde au avut posibilitatea sa procure telefoane la preturi accesibile.

“Este primul magazin in care am vazut atatea device-uri adunate intr-un singur loc. Imi place ca e modern si ca am posibilitatea sa aleg orice gadget doresc”, a afirmat unul dintre vizitatorii magazinului Orange Conect.

Orange Moldova este operatorul numarul 1 din tara noastra si a inregistrat doua premiere mondiale: lansarea HD Voice si a primului apel international HD Voice. Datorita investitiilor in inovatii si in dezvoltarea telecomunicatiilor, compania detine astazi cea mai extinsa retea 3G+ si 4G din Moldova.