01.11.2013 toate
iPhone 5S si iPhone 5C cu sustinerea 4G si in Moldova. Orange lanseaza oficial cele mai avansate telefoane din lume

Compania Orange anunta lansarea oficiala in Moldova a celor mai avansate telefoane din lume - iPhone 5S si iPhone 5C. Exclusiv in reteaua Orange, aceste telefoane vor sustine tehnologia 4G, fapt ce le va permite posesorilor sa beneficieze de internet cu viteza de pana la 100 mb/s, HD Voice, acces la continut TV de inalta definitie la viteze mult mai mari, jocuri complexe in multiplayer etc.

“Orange este operatorul numarul 1 in Moldova la capitolul servicii inovative, iar astazi reconfirmam acest statut, prin lansarea oficiala a acestor doua telefoane inteligente. Suntem mandri ca am reusit sa punem la dispozitia clientilor nostri cel mai avansat telefon de pe glob – iPhone 5S, care le va asigura accesul la cele mai performante tehnologii, precum 4G. Prin aceasta lansare ne aliniem din nou tarilor care se bucura de cele mai inalte tehnologii in domeniul telecomunicatiilor.
Investitiile Orange sunt orientate spre oferirea serviciilor de comunicare accesibile si utile pentru toti locuitorii tarii. Avem cea mai extinsa retea 3G+ si 4G – tehnologie implementata deja in 10 raioane ale tarii”,
a afirmat Liudmila Climoc, Directorul General Orange Moldova.

iPhone 5S

iPhone 5S, cel mai avansat smartphone din lume este dotat cu Touch ID – un senzor care scaneaza amprenta, pentru a debloca telefonul sau pentru a cumpara aplicatii. Specificatia inlocuieste traditionalul cod de securitate. Astfel, telefonul este deblocat instantaneu, iar accesul devine personalizat, mai rapid si mai simplu. iPhone 5S ofera performante hardware si grafice de doua ori mai rapide decat modelul precedent. Telefonul are o camera iSight de 8 MP cu care pot fi inregistrate clipuri in format HD cu efecte slow-motion.

iPhone 5C

Pentru iubitorii de culoare compania Orange pune la dispozitia clientilor sai si cel mai colorat iPhone de pana acum – iPhone 5C. Telefonul are un design complet nou si este disponibil in culorile albastru, alb, galben si roz. iPhone 5C dispune de o camera iSight de 8 MP, cu care pot fi capturate imagini surprinzatoare in multiple formate, inclusiv cel patrat si cel panoramic. Ca si modelul precedent, iPhone 5C la fel dispune de tehnologia LTE.

„Cu siguranta avantajele noilor telefoane prezentate astazi nu pot fi contestate, iar dovada sunt numarul mare de solicitari de procurare a device-urilor, inclusiv si in Moldova. Pentru a profita de vitezele ultrarapide in cea mai extinsa retea 4G din Moldova, fiecare client Orange Abonament care va procura un iPhone 5S sau iPhone 5C, va beneficia de pana la 24 GB trafic si Live TV gratuit timp de un an”, a afirmat Mickael Faure, Director de Marketing si Comunicare Orange Moldova.

Iubitorii de gadget-uri pot testa iPhone 5S si iPhone 5C la standul Orange, amenajat in incinta centrului comercial MallDova. De astazi pana pe 3 noiembrie, consultantii companiei vor sta la dispozitia tuturor vizitatorilor, pentru a raspunde la orice intrebare privind performanta celor mai avansate telefoane.

detalii oferta