08.11.2013 toate
Internet la viteza luminii de la Orange, in 10 orase ale Moldovei

30 la suta din populatia Moldovei se bucura acum de Internet la viteza luminii. Reteaua 4G de la Orange a fost extinsa astfel incat actualmente acopera 10 orase ale tarii. Astfel, pe langa locuitorii din Chisinau, Balti, Cahul, au acces la cel mai rapid internet fara fir si clientii Orange din Ungheni, Hancesti, Calarasi, Ceadar-Lunga, Orhei, Donduseni si Otaci.



“Investitiile Orange Moldova sunt orientate spre oferirea serviciilor de comunicare accesibile pentru toti locuitorii tarii, iar extinderea retelei 4G, reconfirma angajamentul nostru de a contribui la dezvoltarea infrastructurii regionale. Suntem siguri ca accesul la internet fara fir cu viteza de pana la 100mb/s va aduce moldovenilor servicii performante, de calitate, simple in utilizare, va satisface necesitatile exigente ale clientilor, dar si va oferi mediului privat suport in dezvoltarea afacerilor”, a afirmat Liudmila Climoc, Directorul General Orange Moldova.

Avantajele tehnologiei 4G sunt incontestabile. Pe langa viteza de pana la 100mb/s, clientii Orange pot beneficia de acces la continut TV de inalta definitie la viteze mult mai mari, HD Voice, jocuri complexe in multiplayer etc.

Orange este operatorul numarul 1 in Moldova la capitolul dezvoltare infrastructura si inovatii. Peste 2,5 milioane locuitori ai tarii, aflati in retea, au acum posibilitatea sa utilizeze cea mai performanta retea 3G+ si cea mai extinsa 4G. Exclusiv la Orange, clientii au acum posibilitatea sa procure cele mai avansate telefoane din lume, care sustin tehnologia 4G – iPhone 5S si iPhone 5C. Deasemenea, compania a inregistrat doua premiere mondiale prin lansarea  HD Voice si HD voice international.