20.11.2013 toate


Telefoanele performante in rate si cu 0 lei avans

De sarbatori, Orange Moldova surprinde din nou cu o colectie generoasa de telefoane. Pentru mai multa comoditate clientii Orange au acum trei super smartphone-uri cu ecranul mai mare si cu o e experienta imbunatatita:

  • Orange Tiga, cel mai accesibil smartphone existent pe piata telefoniei din Moldova
  • HTC Desire 300, ofera cele mai recente functii smartphone pentru a va mentine in pas cu tehnologia si fara sa va depasiti bugetul, afisaj in culori vii, cu ecran principal care se reimprospateaza incontinuu
  • Nokia Lumia 520 – cel mai vandut smartphone de la Nokia, este dotat cu un obiectiv digital, iar fotografiile realizate cu el vor atrage admiratia prietenilor. Telefonul efectueaza mai multe fotografii cu un singur clic, iar posesorul sau le poate edita fara efort, pentru a obtine imaginea perfecta.

detalii

 
De sarbatori, clientii se pot bucura de mai mult internet la viteza luminii cu noile telefoane 4G. Colectia Orange deja cuprinde 13 smartphone-uri care sustin tehnologia LTE.

Vedetele colectiei sunt:

  • Orange Lumo, cel mai accesibil telefon 4G de pana acum. Smartphone-ul are o memorie interna de 4GB, HD Voice si o camera de foto de 8 MP.
  • Nokia Lumia 625, cu viteza 4G, imaginile video se incarca rapid, pentru a putea viziona clipurile favorite fara intrerupere. Datorita ecranului cu adevarat mare, posesorii au acum mai mult spatiu pentru a naviga pe internet, juca jocuri si utiliza aplicatii.

Toate telefoanele sunt disponibile in rate, la preturi avantajoase si cu 0 lei avans.

La Orange tehnologiile performante sunt sustinute si de oferte pe masura. Cei care vor procura un smartphone 4G vor primi in dar dublu trafic internet mobil timp de un an.



Accesorii exclusive numai la Orange

 Iarna asta clientii Orange se incalzesc cu accesorii exclusive.

  • manusile cu bluetooth. Clientilor companiei nu va mai trebui sa le inghete degetele pana vor scoate telefonul din geanta sau buzunar. Pentru a raspunde la apeluri ei vor trebui doar sa imbrace manusile si sa indrepte mana la ureche.
  • manusile cu touchscreen. Pe timp de iarna, smartphone-urile, tabletele, bancomatele si toate gadgeturile cu ecran tactil devin imposibil de folosit cu ajutorul clasicelor manusi. Manusile touchscreen au tesut pe degete material special, datorita caruia device-urile pot fi folosite, fara a mai fi nevoiti sa le scoateti de pe degete.

La Orange accesoriile se transforma in gadget-uri performante
  • castile beats by Dre. Lansate acum 2 ani de David Guetta, castile ofera cel mai curat sunet, asa cum a fost creat la studio. Profunzimea basului, sunetul clar si izolarea foarte buna pe care acestea o au, sunt perfecte pentru a fi folosite in medii foarte zgomotoase.
  • caciulile cu difuzoare si microfon - un accesoriu la moda care ne apara de ger, atunci cand trebuie sa preluam urgent apelul. In plus reda fidel muzica preferata.

Pentru cei care nu isi doresc sa-si strice coafura, exista si ceva mai simplu, caciuli care acopera doar urechile si care la fel au difuzoare incorporate.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina web orange.md sau in magazinele Orange.