20.11.2013 toate
De sarbatori la Orange ai parte de magie!

De sarbatori fiecare este in asteptarea momentelor magice. Anul acesta toti clientii Orange traiesc o poveste adevarata. Punguta fermecata ascunde daruri generoase cu PrePay, Abonament si Internet Acum, posibilitati diverse pentru a oferi cadouri celor dragi, dar si clipe de neuitat alaturi de trupa Zdob si Zdub. La alegere sunt oferte, optiuni cadou, telefoane in rate si accesorii exclusive.



Oferta de poveste pentru clientii noi Abonament

Toti cei care aleg acum sa se porteze din alta retea sau sa se conecteze la unul din Abonamentele Orange primesc:

10 000 de minute in retea pentru a vorbi cit isi doresc
+
10 000 de SMS in retea pentru a transmite mesaje inspirate zile intregi

Acestea sunt distribuite a cate 420 de minute si 420 de SMS-uri lunar, timp de doi ani, cu un abonament de la 80 de lei.

Iar cei care aleg abonamentele Delfin 50 sau Fluture primesc 85 de minute in retea + 85 de SMS, lunar timp de doi ani.

Iar surpriza acestui sfarsit de an este stick-ul de memorie USB de 1 GB cu cele mai populare hituri ale trupei Zdob si Zdub, cadou pentru toti cei care aleg Abonament.

 



Oferta de poveste pentru clientii noi PrePay

Si clientii care se vor porta din alta retea la PrePay sau vor activa un numar PrePay, in ajun de sarbatori vor primi 10 000 lei gratuit pentru apeluri si SMS in retea timp de 2 ani:
 
5000 de lei pentru apeluri in retea
+
5000 de lei pentru SMS-uri in retea.

10 000 de lei sunt distribuiti pe doi ani in fiecare luna a cate 209 lei pentru apeluri in retea si 209 lei pentru SMS-uri.

Iar pentru ca sarbatorile sa fie si mai calde, surpriza-n acest an este colectia Orange de povesti, cadou pe care il gasesti in pachetele PrePay.

Oferta de poveste pentru toti la PrePay si Abonament

Optiuni cadou

Anul Nou aduce multe motive pentru ca fiecare sa aiba parte de bucurii si emotii pozitive. Acum toti clientii PrePay si Abonament pot sa-i surprinda pe cei dragi cu mici cadouri.

Fiecare client Orange poate oferi in dar persoanelor dragi minute, mesaje sau MB, activand optiunile:

  • 100 minute in retea – 10 lei
  • 100 SMS nationale – 10 lei
  • 100 MB – 10 lei

Optiunile sunt valabile 10 zile.
Pentru a face cadou o optiune, formati *544#.



Optiunea “Reducere 50% la apelurile de intrare in Roaming

De sarbatori calatoriile peste hotare sunt cuprinse de magie. De aceea, la Orange, clientii beneficiaza de 50% reducere in Roaming, pentru apelurile de intrare in toate tarile si cu orice operator timp de 7 zile, la super pretul de 50 de lei.Si pentru ca la Orange sarbatorile dureaza mai mult, clientii se pot bucura de oferta de poveste din 19 noiembrie 2013 pina pe 31 ianuarie 2014.