22.11.2013 toate
Orange pentru copiii de la Comrat

Copiii din orasul Comrat vor avea deja unde sa-si petreaca timpul liber. Compania Orange le-a creat un teren de joaca amenajat cu utilaje moderne, in parcul din localitate.

Orange Moldova este o companie social-responsabila care investeste in dezvoltarea regionala a tarii, iar realizarea acestui proiect reconfirma acest statut. Cu siguranta, prin intermediul activitatilor in aer liber copiii vor deveni mai sociabili, isi vor dezvolta spiritul de echipa si vor deprinde un mod sanatos de viata”, a afirmat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

Proiectul si-a propus sa creeze o platforma de comunicare si petrecere a timpului liber, pentru cei peste 5000 de copii de la Comrat.

„Ne bucuram foarte mult ca terenul de joaca a fost dotat cu echipament modern si ca Orange Moldova ne-a oferit sustinerea de care avem nevoie. Astfel compania a reusit sa le ofere copiilor nu doar un cadou placut, dar si utill”, a afirmat Nicolae Dudoglo, Primarul orasului Comrat.

Bucurosi copii spun ca datorita companie Orange vor avea unde sa se joace, sa faca sport si sa devina mai sanatosi.

Terenul de joaca de la Comrat este al treilea din acest an, construit de compania Orange, in cadrul proiectului „Terenuri de joaca pentru copii”. Alte doua constructii au fost edificate in orasul Taraclia si satul Olanesti, raionul Stefan Voda.

Versiunea Desktop