02.06.2008 toate
Prinde vara distractiei cu Juno

Cu Orange toti utilizatorii Juno au parte de o vara plina de surprize.
Din 1 iunie, incepe marea distractie.

Baloanele Juno vor inunda locurile cele mai des vizitate de tineri si copii . Asadar, copiii care vor vizita in aceasta zi localurile McDonalds din sectoarele Riscani si Centru, Aventura parc, parcul Valea Trandafirilor si patinoarul Ice Bravo vor primi in dar baloane Juno cu imagini haioase si bratari Orange.

Persoanele, care in perioada 28 - 30 mai se vor conecta sau se vor transfera la Abonament in magazinele amplasate in sectoarele Centru, Rascani, Botanica sau Buiucani vor primi invitatii speciale la spectacolele teatrului de papusi Licurici.

Concurs cu premii Juno

In data de 2 iunie incepe concursul cu premii pentru toti utilizatorii Juno. Concursul va dura pana la 24 august 2008.

Pentru a participa la acest concurs este necesar de a transmite un SMS cu cuvantul Juno la numarul scurt
1717 pentru inregistrare. Dupa aceea, participantul va primi intrebari la care urmeaza sa raspunda. Fiecare raspuns va fi apreciat cu puncte.

Utilizatorii, care vor acumula cel mai mare numar de puncte, vor primi premii. In fiecare zi vor fi desemnati 3 castigatori care vor primi cadouri Orange si cartele de reincarcare Juno.

Persoana care va acumula cele mai multe puncte pe parcursul unei saptamani va primi o consola de joc Sony Play Station Portable. Marele premiu va fi inmanat o data la doua saptamani si va constitui un Laptop.

Surprize placute de vara

Din 2 iunie toata vara utilizatorii Juno vor expedia fiecare al doilea MMS gratuit in retea.

Cu Orange iti faci o expozitie de fotografii

Din 15 iunie, fiecare utilizator Orange poate sa expuna pozele facute in propria galerie de fotografii.
Cele mai interesante si haioase momente, fotografiate de pe telefonul mobil pot fi transmise la numarul scurt
25286.
Acestea vor aparea pe www.orangeblog.md/album/ si pe wap.orangeblog.md/album/. Astfel, prietenii, colegii sau rudele pot admira, aprecia si comenta pozele expuse.

Cu Orange dansezi toata vara

5 cluburi de noapte - la alegerea fiecarui client Orange

Cele mai solicitate 5 cluburi de noapte din capitala sunt deschise toata vara pentru clientii Orange. De luni pana vineri si duminica fiecare client Orange care prezinta o cartela de reincarcare Orange cu o valoare de peste 50 de lei isi are asigurata intrarea gratuita in cluburile City, Studio One, Star Track, Military Pub si Booz Time.

Iar pentru adolescenti, in fiece sambata in clubul Booz Time vor fi organizate petreceri in stil disco si concursuri cu premii. Evenimentele vor incepe la orele 15 si vor dura pana la ora 21. Intrarea de asemenea va fi gratuita in baza cartelelor de reincarcare.