04.12.2013 toate
Concert de poveste alaturi de Zdob si Zdub si Orange Moldova

In ajunul sarbatorilor de iarna, Orange Moldova si renumita trupa Zdob si Zdub invita la cel mai tare concert al anului. Pe 18 decembrie, la Palatul National „Nicolae Sulac”, in premiera, formatia va aparea in fata publicului alaturi de o orchestra simfonica.

„Concertul de poveste sustinut Zdob si Zdub face parte dintr-o gama larga de surprize, pe care Orange Moldova le-a pregatit clientilor sai, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cu renumita formatie, ale carei piese au trecut dincolo de hotarele tarii noastre, am stabilit o colaborare frumoasa de mai multi ani. Am adus impreuna publicului larg mai multe concerte incendiare, iar membrii trupei ne-au fost alaturi in campania „Hai cu noi” si cea a ofertelor de Craciun, sustinand coloana sonora a spoturilor noastre publicitare. Avem convingerea ca si in acest an de sarbatori, ne vor incanta din nou cu un spectacol exceptional. Va asteptam cu mare drag pe toti iubitorii de muzica buna”, a afirmat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

La concertul de poveste, spectatorii vor avea ocazia sa asculte piesele trupei pe un aranjament orchestral-simfonic. In deschidere, va evolua colectivul coral de copii „Lia Ciocarlia”, cu un repertoriu de melodii de iarna.

„Fiecare colaborare cu trupa Zdob si Zdub reprezinta pentru noi o noua experienta. Clientilor Orange le place prestatia formatiei, iar noua, sa-i surprindem de fiecare data. Si asta pentru ca ei merita sa aiba parte de un continut muzical de calitate. De sarbatori, la Orange, fanii trupei pot descarca gratuit tonuri de asteptare cu piese ale trupei Zdob si Zdub. Indemnam clientii companiei sa ne urmareasca si pagina de facebook, pentru ca surprizele vor continua”, a afirmat Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova.

Inainte de startul concertului, publicul va avea ocazia sa socializeze la un pahar de izvar, dar si sa admire o expozitie de picturi. De asemenea, va fi organizat si un mic targ de iarna, unde vor putea fi achizitionate suvenire pentru sarbatori si obiecte fan-art Zdob si Zdub. Membrii trupei promit un spectacol incendiar.

„Niciodata nu am cantat impreuna cu o orchestra simfonica, asa ca acest concert este o mare provocare pentru noi. Vom interpreta piese lirice, neobisnuite pentru Zdob si Zdub. Vor fi piese despre haiduci, despre istoria Moldovei, piese de Craciun si de poveste. Vom canta si melodii care sunt binecunoscute publicului. Deci, impreuna cu Orange, evoluam si devenim mai originali”, a spus solistul trupei Zdob si Zdub, Roman Iagupov.

Concertul de poveste va incepe la ora 19:30. Va asteptam cu drag!

Detalii despre informatii si bilete gasiti aici sau la 068 500 707.