12.06.2008 toate
Campionatul European la Fotbal 2008 cu Orange

Anul acesta fiecare client Orange poate fi suporter activ al campionatului european la fotbal.
Gratie serviciilor si concursurilor lansate de Orange, pe parcursul perioadei de desfasurare a campionatului, acesta este mai interesant si mai atractiv.

In fiecare seara, in oraselele Orange, amplasate in scuarul Teatrului de Opera si Balet si scuarul din fata Palatului Feroviarilor, fotbalul devine o distractie in cercul prietenilor.

Pe ecrane mari, la aer liber, aici pot fi urmarite cele mai spectaculoase si incitante meciuri de fotbal. Iar cele mai interesante si memorabile momente pot fi discutate si apreciate impreuna cu prietenii.

Pentru clientii care nu au posibilitatea de a viziona jocurile preferate, Orange lanseaza serviciul Info Fotbal 2008.

Info fotbal 2008 este un serviciu care furnizeaza in regim on-line prin intermediul SMS, informatii de ultima ora despre desfasurarea meciurilor.

O alta surpriza de la Orange pentru fanii fotbalului este concursul Fotbal 2008.
Acest concurs interactiv ofera suporterilor posibilitatea de a se implica activ in desfasurarea campionatului. Ei pot expedia pronosticurile rezultatelor meciurilor Campionatului European de Fotbal 2008 si pot obtine premii pentru fiecare raspuns corect.

Cei mai versati participanti vor participa la o tombola pentru a castiga marele premiu – un automobil KIA Ceed LX Classic Coupe.

Pentru a fi mai aproape de microbisti in perioada campionatului Orange a creat o pagina web dedicata fotbalului: fotbal.orange.md. Aici suporterii pot gasi informatii, comentarii, inregistrari video de la meciurile disputate la campionat. De asemenea, atat pe paginile fobtal.orange.md, www.orange.md, cat si pe portalul Orange World pot fi urmarite comentarii on-line ale meciurilor de fotbal.

Pe Orange Blog fanii vor putea citi comentarii live si face schimb de opinii vis-a-vis de desfasurarea meciurilor.

"Orange sustine activ fenomenul fotbalului. Prin aceste servicii dorim sa fim mai aproape de clientii nostri si de interesele si necesitatile lor. Stim ca una din preferintele clientilor nostri este fotbalul. Dorim sa le oferim un suport calitativ pentru a fi alaturi de ei si prin fotbal", sustine Directorul de marketing si comunicare Jerome Poulain.

In diverse colturi ale lumii Orange participa in continuu la dezvoltarea fotbalului. Compania sponsorizeaza echipe nationale din diferite tari, campionate sau chiar jucatori ca Zinedine Zidane, Didier Drogba etc. Acum, de acest suport va beneficia si fotbalul din Moldova.

Pana in prezent, compania Orange in Moldova a animat si alte evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004 si Campionatul Lumii 2006. In plus, deja al doilea an consecutiv, Orange ofera suport in desfasurarea Cupei Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", competitie organizata de Jurnal de Chisinau.

In afara de Cupa Nationala a Moldovei, anul 2008 va intruni astfel de evenimente importante din lumea fotbalului, precum Euro 2008 in Elvetia si Austria si inceputul jocurilor de calificare pentru Campionatul Mondial 2010.

Versiunea Desktop