20.12.2013 toate
Magie de sarbatori in Oraselul de poveste al Orange Moldova

Atmosfera de sarbatoare a cuprins centrul capitalei. Pentru al treilea an consecutiv, Directorul general al Companiei Orange Moldova, Liudmila Climoc si primarul general al capitalei, Dorin Chirtoaca, au aprins luminitele in oraselul de poveste Orange.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: " In acest an ne bucuram ca impreuna am reusit din nou, sa aducem suflul sarbatorilor de iarna, aici, in inima capitalei. Tot ce ne-am propus sa facem, constituie un aport modest, la crearea celui mai frumos impodobit oras care va bucura atat locuitorii Chisinaului, cat si oaspetii capitalei. In oraselul de poveste, de la mic si pana la mare, poate sa-si impartaseasca cu Mos Craciun dorintele si sperantele, poate sa uimeasca cu recitaluri de cantece si poezii, sa faca poze impreuna cu omuletii de zapada, cerbii fermecati din Laplandia si ursii polari. Aici puteti savura din plin atmosfera colorata cu zeci de mii de luminite si colinzi, arome de placinte, vin fiert si cafea si ciocolata fierbinte. Toate crosetate cu dispozitie buna, pe toata durata sarbatorilor, in jurul Bradului Orange".

Dorin Chirtoaca, primar general al mun. Chisinau: "Ma bucur ca reusim sa aducem mai multa lumina, mai multa atmosfera de sarbatoare in centrul Chisinaului. Este un parteneriat foarte bun cu aceasta companie de telefonie mobila si Internet. Observ ca lucrurile se aduna, dupa vechea vorba inteleapta ca lucrurile bune se aduna. Va spunem multumesc pentru aceasta initiativa pe care o aveti pentru municipiul Chisinau, pentru traditia pe care ati intemeiat-o, pentru frumusetea pe care o avem an de an si care devine tot mai reusita."


In oraselul de poveste, chisinauienii au posibilitatea sa traiasca atmosfera de sarbatoare din plin. Voia buna este intretinuta de muzica buna, iar pentru cei mici a fost instalat un carusel.

In aici a fost deschisa si expozitia de fotografii "Un monde en partage", cu ocazia implinirii a patru ani de la infiintarea Fundatiei Orange.

Oraselul de poveste este deschis, zilnic, pana pe 13 ianuarie 2013.