26.12.2013 toate
Solutiile M2M (machine to machine), inovatii in automatizarea proceselor de business

In ajunul sarbatorilor de iarna, la Orange, avem inca un motiv de bucurie. Avem placerea sa va anuntam ca in urma unui efort depus in comun, din 23.12.2013, Orange Moldova a lansat o platforma web de comunicare dedicata solutiilor business Machine to Machine (M2M) - www.m2m.orange.md.

Deoarece evenimentul lansarii a noului portal a coincis cu aceasta perioada frumoasa a sarbatorilor de iarna, entuziasmul participantilor a fost dublu. Lansarea noului portal a avut loc la Orange Studio, unde atmosfera oficiala pe de o parte, dar festiva pe de cealalta parte, era tocmai potrivita pentru a descoperi noile inovatii in automatizarea proceselor de business oferite de Orange. La eveniment au participat dl Andrei Preasca (Vanzari Corporative si Servicii Post Vanzari) dar si dl Anatolie Bulgaru, (Pre-Sales & M2M Manager) care la randul sau a tinut o prezentare primita cu brio de catre toti cei prezenti.

Acum, clientii corporativi, partenerii Orange, dar si toti doritorii, pot accesa acest portal informativ, actualizat permanent, pentru a fi la curent cu cele mai noi inovatii in automatizarea proceselor de transfer de date, de monitorizare si de control.

Ce reprezinta solutiile M2M?

Serviciile Machine-to-Machine (M2M) sunt solutii de integrare a diferitor dispozitive, senzori si echipamente industriale sau de larg consum, in scopul automatizarii transferului de date intre ele, de monitorizare si de control in baza diverselor aplicatii de soft.

Echipamentele conectate in baza solutiilor M2M nu numai ca furnizeaza date cu caracter informativ, dar pot fi, de asemenea, controlate de la distanta, oferind astfel posibilitatea de a automatiza procesele de munca, fapt care creeaza oportunitati noi pentru dezvoltarea businessului in general atat pentru companii, cat si pentru clientii lor.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina www.m2m.orange.md.