27.12.2013 toate
Orange Moldova - contribuabil cu grad inalt de credibilitate

Compania Orange a fost distinsa cu titlul de “Contribuabil cu grad inalt de credibilitate”. Inalta apreciere a fost oferita de catre Inspectoratul Fiscal Principal de Stat. Ceremonia de inmanare a certificatelor de credibilitate a avut loc la 24 decembrie curent.

Ion Prisacaru, seful IFPS a afirmat ca Orange Moldova a demonstrat „un grad inalt de conformare fiscala benevola si onorare a obligatiilor fiscale, achitand integral si in termen obligatiile fiscale fata de Stat”.

Alaturi de Orange Moldova alte 30 de companii din tara noastra s-au bucurat de distinctie. In domeniul telecomunicatiilor, insa, doar Orange Moldova a fost apreciata cu titlul “Contribuabil cu grad inalt de credibilitate”.

“Acest premiu este o realizare foarte importanta pentru Orange Moldova. Este o noua apreciere a muncii echipei noastre, dar si o confirmare a responsabilitatii de care dam dovada zi de zi fata de clienti, autoritati, angajati si parteneri. Onestitatea este caracteristica dupa care ne ghidam in lumea afacerilor. Suntem convinsi ca numai prin corectitudine si eforturi comune putem sa transformam Republica Moldova intr-un stat prosper”, a afirmat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

Compania Orange este cel mai mare contribuabil din Republica Moldova, remarcandu-se si prin dezvoltarea unui amplu program de responsabilitate social-corporativa. Numai in ultimii trei ani, investitiile in dezvoltarea comunitatii noastre au depasit suma de 50 milioane de lei. In acelasi timp, peste 130 de mii de copiii si tineri au beneficiat de suport in cadrul proiectelor CSR si cele ale Fundatiei Orange Moldova.