20.01.2014 toate
Record de SMS-uri trimise de sarbatori

De sarbatori, clientii Orange s-au bucurat de comunicare din plin. Timp de o luna, numarul urarilor trimise celor dragi prin intermediul SMS-urilor, a atins cifra record de cca 24 de milioane.

De Revelion clientii Orange au fost cei mai activi. In noaptea dintre ani au fost expediate cca 5 milioane de mesaje nationale si internationale. In top urmeaza Craciunul pe stil vechi, pe parcursul caruia, clientii Orange au butonat pe telefoanele mobile peste 4 500 000 de SMS-uri. Cca 4 milioane de SMS-uri au trimis clientii Orange si cu ocazia Craciunului pe stil nou, iar in seara Sfantului Vasile - peste 2 milioane.

In perioada 24 decembrie 2013 – 20 ianuarie 2014, numarul mesajelor expediate a crescut cu 5 milioane, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

De sarbatori, comunicarea a fost asigurata de ofertele pe masura propuse clientilor sai de catre primul operator de telefonie si internet mobil din Moldova. Cei care inca nu s-au bucurat de avantajele si beneficiile lor, o pot face pana pe data de 31 ianuarie.