29.01.2014 toate
Rezultatul campaniei de colectare de fonduri prin SMS "Si tu poti fi Mos Craciun"

71376 de lei este suma colectata de catre clientii Orange si dublata de Fundatia Orange, in cadrul campaniei de SMS-uri „Si tu poti fi Mos Craciun”. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru ajutorarea familiilor numeroase de la noi din tara, proiect desfasurat al treilea an consecutiv.

Campania a fost lansata pe 06 decembrie 2013, iar pana pe data de 15 ianuarie 2014, clientii Orange, care si-au dorit sa intinda o mana de ajutor, au avut posibilitatea sa trimita SMS-uri la numarul scurt 7474. Valoarea unui SMS a fost de 8 lei (inclusiv TVA), iar numarul de mesaje care au putut fi expediate este nelimitat.

Suma de bani colectata in cadrul campaniei, a fost dublata de catre Fundatia Orange, iar astfel si in acest an, vor fi sustinute mai multe familii cu multi copii din Moldova.

Vreau sa aduc sincere multumiri clientilor Orange, pentru receptivitate, au demonstrat ca le pasa si nu au ramas indiferenti, contribuind la desfasurarea acestei campanii. Datorita contributiei lor, familiile numeroase din Moldova se vor bucura de o viata mai buna. Fundatia Orange manifesta atitudine responsabila fata de familiile nevoiase din Republica Moldova. Iata de ce, suntem mandri ca deja pentru al treilea an consecutiv, impreuna, vom reusi sa aducem zambete pe chipurile copiilor care au nevoie de ajutorul nostru. Anul trecut, Fundatia Orange a majorat de 4 ori suma colectata prin SMS-uri de catre clientii Orange, iar bunurile achizitionate in cadrul campaniei au ajuns in 50 de familii din 10 raioane ale Moldovei. Ne dorim ca si in 2014, prin intermediul acestui proiect, sa reusim din nou sa imbunatatim conditiile de viata a acestor familii”, a declarat Michael Faure, Presedintele Consiliului Fundatiei „Orange Moldova”.

In ani precedenti, gratie suportului acordat de catre clientii Orange si a donatiei facute de catre Fundatia Orange, au primit ajutor sub forma de bunuri peste 150 de familii, in care cresc si sunt educati cca 1000 de copii. Proiectul "Si tu poti fi Mos Craciun" este initiat de Fundatia Orange Moldova si implementat de catre Centrul de Informatii Universitare si Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova. Beneficiarii proiectului sunt identificati de catre asistentii sociali din fiecare localitate, care studiaza necesitatile fiecaruia.

Anul trecut cca 120 de mii de persoane din Republica Moldova s-au bucurat de sustinerea Fundatiei Orange, in urma proiectelor implementate in domeniul educatiei, culturii, ocrotirii sanatatii si protectiei sociale.

Rezultatele campaniei din anul trecut le puteti vedea mai jos.