31.01.2014 toate
Popularitatea serviciilor Orange a fost apreciata dublu la Concursul Marca Comerciala a Anului 2013

Compania Orange Moldova a fost premiata dublu la concursul "Marca Comerciala a Anului 2013". Compania a obtinut medalia de aur pentru "Aprecierea consumatorului" si "Mercuriul de Aur" pentru brandul Internet Acum, la nominalizarea "Favoritul anului". Prestigioasele trofee reconfirma popularitatea serviciilor Orange care sunt utilizate cu succes de peste 2.600 000 de cetateni ai Republicii Moldova.

"Serviciile Orange sunt prezente in toate regiunile tarii noastre. Prin investitiile pe care le operam ne propunem sa facilitam comunicarea intre oameni, sa o facem mai accesibila, mai dinamica si mai interesanta. Popularitatea serviciului Internet Acum se datoreaza calitatii, ariei de acoperire, cat si a comoditatii utilizarii acestuia. Astazi peste 100 000 de locuitori ai tarii sunt clienti Internet Acum. 97% din populatia Moldovei pot accesa acest serviciu performant de la Orange, disponibil in 1300 de localitati. In plus lansarea retelei 4G este un pas important in dezvoltarea acestui produs. Deja serviciul Internet Acum 4G este disponibil in 13 orase, creandu-se astfel conditii oportune pentru ca 30 la suta din populatia tarii noastre sa se poata bucura de internet la viteza luminii. Vreau sa multumesc clientilor nostri pentru faptul ca apreciaza eforturile echipei Orange depuse in vederea mentinerii in fiecare zi a standardelor de calitate, atunci cand lanseaza servicii inovative dar simple in folosinta, utile si accesibile pentru cetateni. Fiecare reusita a noastra este si a celor peste 2 milioane si 600 000 de clienti, conectati la reteaua noastra. Fiecare succes ne face mai puternici si ne inspira sa oferim mai mult", Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

Actualmente, Orange Moldova detine cel mai popular brand de internet rapid fara fir – Internet Acum. Compania gestioneaza cea mai extinsa retea 3G+ si 4G. De asemenea, Orange Moldova a extins si reteaua WiFi gratuit in statiile de transport public si garile interurbane.

In 2013, consumatorii au avut parte la Orange de tehnologii performante, compania punand la dispozitia clientilor sai primele iPhone 5C si 5S, care suporta tehnologia LTE. Calitatea si performanta a fost demonstrata si anterior, prin inregistrarea a doua premiere internationale, precum HD voice si HD voice International.

Astazi, serviciile Orange pot fi accesate pe tot teritoriul Moldovei, prin reteaua vasta de distributie sau serviciul clienti care activeaza 24 din 24 de ore, inclusiv prin web – help.orange.md. In 2013, Orange Moldova a obtinut rezultate excelente gratie investitiilor in dezvoltarea si extinderea serviciilor oferite, precum si in activitatile de responsabilitate sociala, consolidate prin intermediul Fundatiei Orange Moldova.